Sammanfattning

JD Sports är Storbritanniens ledande sportmodebutik och erbjuder ett omfattande utbud av skor, kläder och accessoarer. Vårt sortiment omfattar populära märken som Nike, adidas, Converse, Brookhaven och Ellesse. Vi erbjuder fri frakt till butik och gratis

Primär region

Sverige

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

JD Sports SE Affiliateprogram

Affiliates kommer att gynnas av att arbeta med en välkänd internationell återförsäljare som är känd för att kunna erbjuda efterfrågade, moderiktiga kläder och skor. Webbplatsen uppdateras ständigt med nya marknadsföringskampanjer, tävlingar och videoannonser från välkända märken som kommer att locka till sig regelbundna besök till alla webbplatser som förknippas med dem.

Vi erbjuder en regelbundet uppdaterad produktfeed och banderoller för att säkerställa att affiliate webbplatsen kan kontinuerligt visa de allra senaste produkterna som finns i lagret, tillsammans med en konkurrenskraftig provision, höga AOV:s och starka omräkningskurser, JD Sports arbetar gärna med skräddarsydda provisioner, nyttjanderätt, tävlingar och sociala kampanjer och vill gärna höra om nya möjligheter.

Det finns 3 avdelningar på JD sidan - Herr, Dam och Barn. Affiliates kan marknadsföra på dessa separata avdelningar och utnyttja den kunskap de har om sina egna kunder för detta. Det finns fullt banderollstöd för dessa avdelningar och det finns även allmänna och kreativa specialerbjudanden för mer allmän marknadsföring.

Tävlingswebbplatser kan ta del av de fantastiska priser som JD har att erbjuda och tävlingsbanderollerna roteras regelbundet för att återspegla de senaste erbjudandena.

Beställningen betalas exkl. VAT och frakt.

Contact:

Victor.mikkonen@awin.com