Sammanfattning

JD Sports är Storbritanniens ledande sportmodebutik och erbjuder ett omfattande utbud av skor, kläder och accessoarer. Vårt sortiment omfattar populära märken som Nike, adidas, Converse, Brookhaven och Ellesse. Vi erbjuder fri frakt till butik och gratis

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

JD Sports SE Affiliateprogram

JD Sports Sverige är en del av JD Fashion PLC-gruppen som är ett av de internationellt ledande företagen för återförsäljning av sportmode. Deras nuvarande sortiment inkluderar populära varumärken som Nike, adidas, EA7, The North Face, Ellesse, Fila och många fler. JD har även flera varumärken som säljs exklusivt hos dem.

JD Sports Sverige förser landet med de bästa och mest populära varumärkena inom kategorierna sneakers, kläder och accessoarer. JD Sports är verksamma i över 20 marknader världen över och har just nu 4 butiker i Sverige. JD Sports är den ledande återförsäljaren av sportmode. Deras sortiment inkluderar världskända varumärken som Nike, adidas, The North Face och Emporio Armani EA7 som du kan marknadsföra genom JD-programmet i Sverige. Därför vill du arbeta med JD Sports Sverige: - JD erbjuder ett brett utbud av varumärken och stilar och har därför en industriledande konverteringsfrekvens - Konkurrenskraftig provision för en stor mängd produkter* - Regelbundna uppdateringar med nya varumärken, lanseringar och kampanjer - En 30 dagars cookie-period för alla publicerare, detta inkluderar cashback - En produkt-feed som är regelbundet uppdaterad, så att du visa de senaste produkterna så snart som de är tillgängliga *vissa produkter är inte tillgängliga för provision.