Overzicht

Hunkemöller is het grootste high street lingeriemerk van Europa met meer dan 940winkels wereldwijd en aanwezig in 21 verschillende landen. Meld je nu aan voor het Hunkemöller Affiliate Programma!

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Hunkemoller NL Publishers-programma

Het Hunkemoller Affiliate Programma:

Hunkemöller, van origine een Nederlands bedrijf, is het grootste high street lingeriemerk van Europa. Met meer dan 77000 werknemers en meer dan 940 winkels in 21 landen, breidt Hunkemöller zich snel uit. In Nederland heeft Hunkemöller meer dan 200 winkels.

Tevens op social media is Hunkemöller een sterk merk, met meer dan 1,9 miljoen Facebook fans en 1,1 miljoen volgers. Naast steeds meer media-betrokkenheid van het merk is affiliate een van de prioriteiten van Hunkemöller voor de komende jaren. Wij bieden een uitgebreid en interessant affiliate programma en zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen.

De doelgroepen zijn Shopping, Women en Fashion sites, daarnaast staat Hunkemöller altijd open voor andere interessante doelgroepen na beoordeling, deelname in een nieuwsbrief of (tijdelijke) samenwerkingen en specifieke acties. Op aanvraag kunnen er ook producten worden verstuurd voor winacties en reviews.

Lopende promoties

Vanuit het Awin platform word je op de hoogte gehouden over de lopende en aankomende promoties, een overzicht van de huidige promoties vind je ook op: https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/kortingscode.html.