Sammanfattning

Jotex är Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. En säker inspirationskälla för trend, tradition och kvalité - till bra priser. Att samarbeta med oss innebär att du samarbetar med ett starkt varumärke.

Primär region

Sverige

Länkar

Jotex SE Affiliateprogram

Om Jotex

Jotex är Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. En säker inspirationskälla för trend, tradition och kvalité - till bra priser. Att samarbeta med oss innebär att du samarbetar med ett starkt varumärke.


Med aktiva och välgjorda kampanjer och spännande tävlingar skapar vi en levande dialog med våra kunder. Vi håller oss ständigt i framkant när det kommer till inredning. Vi erbjuder höga provisioner och en imponerande konverteringsgrad. 

Att arbeta med Jotex är alltid en god investering och ett enkelt sätt att tjäna bra pengar genom affiliate! Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp med produkter eller bildmaterial.

Fördelar med Jotex affiliate-program
- Känt varumärke med 50 års erfarenhet
- 100% egna kollektioner
- Ett av Nordens största utbud av textil heminredning

- Stort, brett och unikt utbud
- Hög konverteringsgrad
- Möjlighet till exklusiva koder
- Regelbundna annonskampanjer

Cookietid

30 dagar som standard

1 dag för rabattsajter

 

Bloggare och influencers:

Jotex vill på bästa sätt premiera sina bloggare & influencers och inför därför från och med 1 December 2017 en bonusstuktur för affiliates i denna publisherkategori! Kort sagt kommer en bonus betalas ut till de bloggare & influencers som uppnår en viss nivå av spårade försäljningar varje kalendermånad. Strukturen ser ut som följer:

 

Försäljningar/kalendermånad:                                      Bonusersättning (utöver standardprovision)

0-9                                                                                     -

10-19                                                                                 1000 kr

20-29                                                                                 2000 kr

31-39                                                                                 3000 kr

40+                                                                                    4000 kr

 

Exempel: Bloggare 1 genererar 12 spårade försäljningar under December månad. I januari gör Awin/Jotex en utbetalning på 1000 kr som kommer registeras på Bloggare 1’s Awin-konto direkt och sedan betalas ut till slutet av Januari.

Viktigt! För att kunna delta i bonusstrukturen måste du vara registerad & generera dina försäljningar direkt via Awin och inte via annan tredje part.  Om du har ett direiktsamarbete med Jotex räknas dina försäljningar inte mot bonusprogrammet. Om du har några frågor, tveka inte att ta kontakt med vår account manager här: malin.poijes@awin.com

 

Regler för annonsering
Affiliates som inte följer Awin och Jotex regler för annonsering stängs av och förlorar intjänad ersättning. De villkor man godkänner när man annonserar åt Jotex är förutom Awins affiliate-avtal följande:

• Annonsmaterial 
Annonser som finns i programmet ska användas och egen grafik får inte skapas utan tillåtelse. Däremot är det tillåtet att skapa egna textlänkar med redaktionellt innehåll så som artiklar, tips, rekommendationer etc.

• Nyhetsbrev
Det är tillåtet att använda Jotex i nyhetsbrev.
• Rabattkoder
Det är INTE tillåtet att använda rabattkoder från e-mail, pappersutskick, on-site eller från någon annan reklam som Jotex skickar direkt till sina kunder. Provision kommer inte betalas för försäljning genererad med sådana rabattkoder. Det är däremot tillåtet att marknadsföra rabattkoder som Jotex kommunicerar direkt genom Awin samt alla nedsatta priser och rea-kampanjer som kommuniceras öppet på Jotex hemsida. Jotex kan även ge utvalda affiliates möjlighet att arbeta med rabattkoder. Villkor och giltighetstid för rabattkoder måste anges tydligt.

• Incentive- och poängsajter
Det är tillåtet att driva trafik till Jotex genom så kallade incentive- och poäng-sajter.


• Sökordspolicy
Jotex har en helt stängd sökordpolicy. Det är förbjudet att köpa varumärket ”Jotex”. Det är ej heller tillåtet att köpa särskrivningar eller felstavningar på detta ord. Det är även förbjudet att driva trafik direkt till Jotex genom köp av sponsrade länkar, oavsett ord.

Om du har frågor, tveka inte att höra av dig till Awin.