Sammanfattning

Jotex är Nordens största inredningsbutik på nätet och ingår i Ellos Group. Jotex erbjuder unik inredning för unika hem. Hos oss kan du hitta morgondagens trender eller skapa dina egna.

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

Jotex SE Affiliateprogram

Om Jotex
Jotex är Nordens största inredningsbutik på nätet och ingår i Ellos Group. Jotex erbjuder unik inredning för unika hem. Hos oss kan du hitta morgondagens trender eller skapa dina egna. Vi vill att det ska vara lika enkelt att uppdatera ditt hem med en ny vas som det är att fylla garderoben med de senaste trenderna. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av produkter som du inte kan hitta någon annanstans.

Fördelar med Jotex affiliate-program

  • Välplanerade kampanjer & spännande tävlingar
  • Alltid i framkant när det kommer till inredning
  • Höga provisioner och en imponerande konverteringsgrad
  • Möjlighet till exklusiva koder och regelbundna kampanjer
  • 30 dagars cookietid som standard (rabattkodssidor 1 dag)

Du kan alltid höra av dig om du vill ha hjälp med produkter eller bildmaterial.
 

För bloggare och influencers:
Jotex vill på bästa sätt belöna sina bloggare & influencers genom en bonusutbetalning baserat på antal försäljningar. Kort sagt kommer en bonus betalas ut till de bloggare & influencers som uppnår en viss nivå av spårade försäljningar varje månad.

För att kunna delta i bonusstrukturen måste du vara registrerad & generera dina försäljningar direkt via Awin och inte via annan tredje part. Om du har ett direktsamarbete med Jotex räknas dina försäljningar inte mot bonusprogrammet.

Om du har några frågor gällande Jotex affiliate program, får du gärna höra av dig till: malin.poijes@awin.com