Overzicht

Myprotein.com – Europa's Nr.1 in Online SportvoedingMet meer dan 350 eigen producten en een geruststellende prijsgarantie, kunnen klanten er zeker van zijn dat ze bij Myprotein aan het juiste adres zitten wat betreft hun voeding- en gezondheidswensen.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Myprotein NL Publishers-programma

Myprotein.com – Europa's Nr.1 in Online Sportvoeding

Myprotein biedt kwaliteitssupplementen aan tegen onovertroffen prijzen.  Met meer dan 350 eigen producten en een geruststellende prijsgarantie, kunnen klanten er zeker van zijn dat ze bij Myprotein aan het juiste adres zitten wat betreft hun voeding- en gezondheidswensen. Een aantal van onze belangrijkste producten zijn whey protein, vitaminen, aminozuren, visoliën, kruidextracten, sportschoolaccessoires en nog veel meer.

Bij Myprotein vind je speciale dagaanbiedingen onder onze ‘Deal van de Dag’ en kun je profiteren van grote wekelijkse promoties en korte dagaanbiedingen om exposure en omzetgeneratie te maximaliseren. Ook onze affiliates kunnen uit deze fantastische aanbiedingen hun voordeel trekken.

Simpel gezegd, wij kunnen je uitzonderlijke verkoopmogelijkheden bieden en een langetermijnsrelatie met je opbouwen via een toonaangevend affiliateprogramma. De sportvoedingsindustrie is op het moment één van de snelst groeiende industrieën met een jaarlijkse groei van meer dan 25%. Door Myprotein.com’s unieke aanpak is het merk sinds z’n oprichting in 2004 uitgegroeid tot het grootste online sportvoedingsmerk in Europa. Myprotein.com is het merk naar keuze geworden voor online shoppers en gaat gestaag verder met groeien nu het ook producten heeft voor dames fitness, uithoudingssporten en het algemene welzijn.

Onze marketingactiviteiten bestaan onder meer uit uitstekende offline advertentiemogelijkheden en PR ondersteuning van onze bekende sportambassadeurs, waaronder de internationale bodybuilders Simeon Panda, Along Gabbay en Tomas Klic; de Britse rugbygiganten Saint Helens RLFC; Championship team Burnley FC; finalist in de Sterkste Man van de Wereld  Terry Hollands; en Rocky Fielding, bokskampioen van de Commonwealth in de Super-Middleweight categorie!

Belangrijke punten voor affiliates die meedoen aan ons affiliateprogramma:

8% commissie op ALLE producten

Cookietijd van 30 dagen

Hoge gemiddelde bestelwaarde van meer dan €50

Exclusieve Affiliate Promoties en flexibele activiteit

Sterke omrekeningskoers en klantretentie

Intern affiliateteam en direct dialoog

Regelmatige commissiebetalingen

De Myprotein site is geoptimaliseerd voor mobiel verkeer en affiliate omzet zal onmiddellijk worden geregistreerd.


Let op dat de bestelwaarde die wordt doorgegeven aan het systeem inclusief de verzendkosten is (indien er verzendkosten zijn). Er wordt echter geen commissie betaald over verzendkosten.

 

 

***Een PPC bod op onze merktermen is niet toegestaan. Als we ontdekken dat een affiliatezonder toestemming heeft geboden op onze merknaam, dan hebben wij het recht om alle commissie stop te zetten totdat de advertenties zijn verwijderd of de affiliate geheel uit ons programma te verwijderen.***

 

_________

Myprotein Programs

At Myprotein we have specific programs based on locale. For more information / to see which program is most relevant please take a look at the below: