Overzicht

Hét #1 spel voor meer saamhorigheid. Het doel van Vertellis is om wereldwijd de saamhorigheid te verbeteren door - juist in onze haastige samenleving - goede gesprekken en offline tijd met elkaar te stimuleren.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Vertellis NL Publishers-programma

Het doel van Vertellis is om wereldwijd de saamhorigheid te verbeteren door - juist in onze haastige samenleving - goede gesprekken en offline tijd met elkaar te stimuleren.

Bij Vertellis zijn we er van overtuigd dat waardevolle offline tijd en aandacht voor jezelf en elkaar dé manier is om op een gezonde en bewuste manier om te gaan met deze veranderingen. Het is daarom onze missie om wereldwijd een positieve impact te maken op de manier waarop mensen verbinden; met elkaar en zichzelf.

Onze initiatieven zijn ontworpen voor het creëren van waardevolle offline momenten, zelfreflectie en betekenisvolle gesprekken met de mensen om wie je geeft.

Vertellis heeft verschillende vragenkaartspellen ontwikkelt die zorgen voor een nog hechtere band met de mensen om wie je geeft. En wat is nu een beter moment om deze band te versterken dan wanneer mensen samenkomen voor één van hun tradities?

Met Vertellis ervaren mensen meer connectie en diepgang dankzij de betekenisvolle gesprekken die dit spel op gang brengt. Even geen mobiel, maar aandacht voor elkaar.

Samen reflecteren ze op de afgelopen tijd en delen hun dromen en plannen voor de toekomst. Zo leer je familie, vrienden of collega's nóg beter kennen.

  • Hét #1 spel voor meer saamhorigheid
  • Al door meer dan een miljoen mensen gespeeld
  • 4 jaar op rij uitverkocht