Overzicht

Superfoodies.nl is een webwinkel in een 'nieuwe gezondheid levensstijl'. Superfoodies.nl heeft het grootste assortiment van Nederland en is marktleider in de Nederlandse en Belgische markt voor rawfood en superfoods

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Superfoodies.nl NL Publishers-programma

Superfoodies.nl is een webwinkel in een 'nieuwe gezondheid levensstijl'. Superfoods zijn voedingsmiddelen die op unieke plaatsen in de wereld groeien (zoals Ecuador en Peru) en zeer rijk zijn aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Sommige superfoods worden verkocht in hun pure vorm (zoals gedroogde Goji bessen uit het Himalaya gebergte) en andere worden vermalen tot poeder om te gebruiken in smoothies, yoghurt of andere recepten. 

Alle producten in onze webshop zijn van 's werelds beste kwaliteit, zijn op een duurzame manier ontwikkeld en hebben een zeer kritische screening gehad voordat ze in ons assortiment werden opgenomen. 

Sommige producten zijn bekend (zoals Cacao en eiwitpoeders, al zijn deze zeker niet hetzelfde als de gangbare varianten), anderen openen heel nieuwe mogelijkheden voor het verrijken van ons voedingspatroon en daarmee onze gezondheid.
Productprijzen variëren van 1,50 voor een gezonde snack (bijvoorbeeld voor onderweg) tot 180 euro voor waarschijnlijk het meest 'regenererende' product ter wereld (heropbouwend voor je cellen, darmen, immuunsysteem, etc), tot 275 euro voor 21-daagse reinigingskuren.

Afffiliate commissie: 10%
Cookie levensduur: 30 dagen
Aantal producten in shop: 400+
Gemiddelde order grootte: 95 euro. Oplopend tot 900 euro.

Via Supergreens.nl (AWIN ID: 19630) verkopen wij onze core producten tegen 20% commissie.

Superfoodies.nl is voortgekomen uit Mastercare. Mastercare is in 2001 opgericht met een winkel in Amsterdam (die tot op de dag van vandaag bestaat) en was eerste in Nederland met de verkoop van superfoods. Superfoodies.nl heeft het grootste assortiment van Nederland en heeft tevens exclusiviteit voor Europa voor de meeste producten. Superfoodies.nl is marktleider in de Nederlandse en Belgische markt voor rawfood en superfoods (zowel in aantal klanten, omzet als productassortiment).