Overzicht

Superfood.nl is een webwinkel in een 'nieuwe gezondheid levensstijl'. Superfoods zijn voedingsmiddelen die op unieke plaatsen in de wereld groeien (zoals Ecuador en Peru) en zeer rijk zijn aan vitamines, mineralen en antioxidanten.

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Superfoodies.nl NL Publishers-programma

Superfood.nl is een webwinkel in een 'nieuwe gezondheid levensstijl'. Superfoods zijn voedingsmiddelen die op unieke plaatsen in de wereld groeien (zoals Ecuador en Peru) en zeer rijk zijn aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Sommige superfoods worden verkocht in hun pure vorm (zoals gedroogde Goji bessen uit het Himalaya gebergte) en andere worden vermalen tot poeder om te gebruiken in smoothies, yoghurt of andere recepten. 

Alle producten in onze webshop zijn van 's werelds beste kwaliteit, zijn op een duurzame manier ontwikkeld en hebben een zeer kritische screening gehad voordat ze in ons assortiment werden opgenomen. 

Sommige producten zijn bekend (zoals Cacao en eiwitpoeders, al zijn deze zeker niet hetzelfde als de gangbare varianten), anderen openen heel nieuwe mogelijkheden voor het verrijken van ons voedingspatroon en daarmee onze gezondheid.
Productprijzen variëren van 1,50 voor een gezonde snack (bijvoorbeeld voor onderweg) tot 180 euro voor waarschijnlijk het meest 'regenererende' product ter wereld (heropbouwend voor je cellen, darmen, immuunsysteem, etc), tot 275 euro voor 21-daagse reinigingskuren. 

Top 5 superfoods 

Chiazaden Rauwe cacao Hennepzaad Stevia Afrikaanse Mango 

Naast superfoods worden er tevens boeken, DVD's, en apparatuur (zoals blenders, sapapparaten, droogoventjes) aangeboden.

Afffiliate commissie: 10%
Cookie levensduur: 30 dagen.
Aantal producten in shop: 271 
Gemiddelde order grootte: 95 euro. Oplopend tot 900 euro.

Superfood.nl is voortgekomen uit Mastercare. Mastercare is in 2001 opgericht met een winkel in Amsterdam (die tot op de dag van vandaag bestaat) en was eerste in Nederland met de verkoop van superfoods. Superfood.nl heeft het grootste assortiment van Nederland en heeft tevens exclusiviteit voor Europa voor de meeste producten. Superfood.nl is marktleider in de Nederlandse en Belgische markt voor rawfood en superfoods (zowel in aantal klanten, omzet als productassortiment).