Overzicht

De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis van Nederland dat met allure, gevoel voor stijl en oog voor de klant, ieder bezoek tot een inspirerende belevenis maakt en EXCLUSIEF te promoten via Awin.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Zoekmachinemarketing: Niet toegestaan. Het is niet toegestaan pagina’s met ‘dolledwazedeals’, dolle dwaze deals’, ‘driedwazedeals’, ‘drie dwaze deals’, ‘drie dwaze dagen’, ‘driedwazedagen’, ‘kortingscode’, ‘actiecode’, 'black friday', 'black friday deals', 'cyber monday', 'cyber weekend', 'singles day' en andere varianten of misspellingen in combinatie met de Bijenkorf te laten indexeren. Daarnaast is het niet toegestaan om te adverteren op bovenstaande en Bijenkorf gerelateerde termen op Google. Van partijen die zichtbaar zijn via 'De Bijenkorf' gerelateerde termen kunnen transacties worden afgekeurd.

• Het is niet toegestaan om oude campagnes en acties te communiceren.
• Vergoedingen voor clicks niet toegestaan
• Van e-mailings moet altijd een preview aan De Bijenkorf worden overlegd. De mailing mag alleen verstuurd worden, indien De Bijenkorf toestemming heeft verleend. De naam De Bijenkorf mag niet voorkomen als tekst in de mailing, noch in afzender, onderwerp, tekst of broncode. Partners die e-mail marketing inzetten verklaren zich akkoord met deze voorwaarden.
• Wegens onze overeenkomsten en nauwe samenwerking met onze leveranciers hebben wij besloten niet meer samen te werken met publishers die gebruikmaken van een domein met daarin merknamen die de Bijenkorf ook verkoopt.
• Gebruik van Iframes niet toegestaan
• Promotie op torrent sites niet toegestaan
• Mobile/facebook apps allen met toestemming
• Twitter promotie niet toegestaan
• Maskeren/veranderen van links niet toegestaan
• Direct linking niet toegestaan
• Blackbox/blind traffic is niet toegestaan (zonder uitdrukkelijke toestemming van Awin of De Bijenkorf).
• Geen cashback
• Er worden geen nieuwe spaarprogramma's toegelaten
• Geen retargeting
• Incentivised traffic alleen in overleg

De mogelijkheid bestaat dat De Bijenkorf op basis van look & feel en promotionele activiteiten publisher aanvragen weigert.

De Bijenkorf kan ten alle tijden extra informatie opvragen over promotionele activiteiten, ook na toelating. Indien niet binnen 48 uur gehoor wordt gegeven aan dit verzoek, wordt de publisher uit het programma verwijderd en de sales afgekeurd.

De partner draagt verantwoordelijkheid voor de inhoud en de lopende exploitatie van haar partnerwebsite en zal er voor zorgen dat tijdens de looptijd van de samenwerking, de goede zeden of de rechten van derden niet geschonden worden. Het is verboden (zonder beperking) om in het bijzonder geweld verheerlijkende-beelden, seksuele en pornografische inhoud en afbeeldingen, misleidende verklaringen, of discriminerende inhoud (bijvoorbeeld in termen van geslacht, ras, politiek, religie, nationaliteit of handicap) te uiten. Deze content is niet toegestaan op de partnersite en het is ook niet toegestaan om via de partnersite te linken naar andere sites met deze inhoud.

Het is de partner verboden om samen te werken met sites op het internet die kunnen leiden tot verwarring met de website van De Bijenkorf. Het is ook niet toegestaan om plaatjes, tekst of andere inhoud van de website van De Bijenkorf te kopiëren. In het bijzonder de indruk te wekken dat de partnersite een project van De Bijenkorf is of dat hun exploitant De Bijenkorf vermeldt op een wijze die verder dan het De Bijenkorf Affiliate Programma en deze overeenkomst reikt. Voor elk gebruik van materiaal of inhoud van de website van De Bijenkorf en van hun logo's of handelsmerken moet er voorafgaand schriftelijke toestemming door Awin of De Bijenkorf worden verstrekt aan de partner.

De partner verzekert dat er alleen cookies worden geplaatst wanneer een partner een door De Bijenkorf voorzien reclamemedium in zichtbare toepassing op de website heeft en er een vrijwillige en bewuste klik van de gebruiker is. Het gebruik van lagen, als in add-ons, iFrames en post Viewtechnologie in het algemeen niet toegestaan en ten strengste verboden.

De Partner zal reclame materiaal van De Bijenkorf direct verwijderen van de affiliate website wanneer daar door Awin of De Bijenkorf toe wordt verzocht.