Overzicht

Wij, het team van buerostuhl24, zijn op zoek naar content affiliates "van de eerste minuut". Solliciteer bij Europa's toonaangevende online winkel voor bureaustoelen - wij horen graag van u!

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

60 Dagen

Links

Iedereen die met onze productnamen in betaalde zoekmachinemarketing werkt, hetzij als zoekterm of in advertenties, zonder daartoe uitdrukkelijk door ons te zijn gemachtigd, wordt gewaarschuwd en vliegt uit in geval van herhaling; directe links, nog meer niveau, naar onze pagina's van SEA zijn ook verboden. Natuurlijk kunt u uw eigen pagina's adverteren met generieke zoektermen. Sluit echter in geval van twijfel onze merknamen uit als "negatieve" zoektermen in uw SEA-accounts. Dan komen we niet eens in elkaars vaarwater.

(5) U bent niet gerechtigd aanbiedingen te doen of te accepteren namens Buerostuhl24/hjh of Buerostuhl24/hjh te vertegenwoordigen. Bovendien bent u niet gerechtigd om buerostuhl24/hjh producten naar eindklanten te sturen op naam van Buerostuhl24/hjh en/of op eigen naam. U bent niet betrokken bij de uitvoering van de koopcontracten tussen Buerostuhl24/hjh en de eindklanten van Buerostuhl24/hjh. U treedt niet op als handelsagent of commissionair van Buerostuhl24/hjh. U zorgt ervoor dat het ontwerp van uw website niet zo'n indruk maakt. U verstrekt geen informatie aan derden die een dergelijke indruk kan wekken.

(6) U stelt uw website niet zo in dat er verwarringsgevaar ontstaat met de Buerostuhl24/hjhwebsite of u de indruk wekt dat uw website de Buerostuhl24/hjh-website of een deel van de Buerostuhl24/hjh-website is. U zult geen materiaal van Buerostuhl24/hjh op uw website gebruiken dat u hiervoor niet heeft ontvangen met toestemming van de afdeling Online Marketing van Buerostuhl24/hjh. Uw domeinnaam en de metatekst van uw website bevatten niet de woorden "Buerostuhl24" of "hjh". U zult zich niet bezighouden met oneerlijke reclame, met name een vermelding van niet-bestaande, verlopen of niet-vrijgegeven aanbiedingen, promoties en vouchers van Buerostuhl24/hjh is niet toegestaan. Dit houdt onder andere in dat de metatekst van uw website geen Buerostuhl24/hjh-aanbiedingen mag bevatten die niet beschikbaar, verlopen of niet vrijgegeven zijn. U zult geen ander reclamemateriaal, direct of indirect, met betrekking tot Buerostuhl24/hjh verspreiden zonder dit materiaal te hebben ingediend bij de online marketingafdeling van Buerostuhl24/hjh en schriftelijke toestemming te hebben verkregen. De bovengenoemde toestemming moet met name worden verkregen als u op een website van derden of in andere media wilt adverteren voor uw eigen website met behulp van de bovengenoemde materialen of door te verwijzen naar Buerostuhl24/hjh. In ieder geval moet u ervoor zorgen dat uw website of reclame door het gebruik van het bovengenoemde advertentiemateriaal of de namen Buerostuhl24 of hjh niet wordt gezien als een website van Buerostuhl24/hjh of als advertenties geplaatst door Buerostuhl24/hjh.

(7) Let bij het adverteren op uw website op advertentieruimte in zoekmachines of gesponsorde links, betaalde advertentieplaatsingen, zoekwoordadvertenties, zoekwoordtargeting (zoals.B. Google Ads, enz.) bij providers (zoals.B. Google, Yahoo, Facebook, enz.) op: De woorden "Bureautoel24 of hjh" of typefout van deze woorden mogen alleen worden gebruikt met schriftelijke toestemming van de afdeling Online Marketing van Bureautoel24/hjh en op voorwaarde dat u niet naar de Buerostuhl24/hjh-website kijkt, maar naar uw eigen website. Directe, zelfs directe omleidingen op meerdere niveaus naar de Bureautoel24/hjh-website zijn niet toegestaan. Als de goedkeuring van de online marketingafdeling van Buerostuhl24/hjh is verkregen, mogen de woorden " Bureautoel24 " en "hjh" alleen in de advertentietekst worden gebruikt, maar niet in de kop van de advertentie. U mag het adres (URL) alleen gebruiken als zichtbare URL in de advertentie die u tijdens uw registratie hebt opgegeven. In geval van wijziging van het domein, zie § 5 (3). Als u geen expliciete toestemming hebt om de woorden " Bureautoel24" of "hjh" te gebruiken, bent u verplicht om de levering van zoekmachineadvertenties of gesponsorde links te voorkomen, bijvoorbeeld door ze negatief te boeken bij de provider.