Overzicht

Wij, het team van buerostuhl24, zijn op zoek naar content affiliates "van de eerste minuut". Solliciteer bij Europa's toonaangevende online winkel voor bureaustoelen - wij horen graag van u!

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

60 Dagen

Links

Programmaspecifieke voorwaarden voor deelname aan het buerostuhl24 partnerprogramma

Onze regels

U begrijpt vast wel dat ons affiliate programma onder duidelijke regels draait, zodat goede affiliates met goede prestaties samen met buerostuhl24/hjh geld kunnen verdienen en anderzijds affiliates met dubieuze of frauduleuze businessmodellen worden uitgezoekt. Behoor je tot de eerste categorie, dan zijn deze regels helemaal in jouw belang.

Gelieerde ondernemingen die zich niet aan deze regels houden, kunnen onmiddellijk uit het Partnerprogramma worden verwijderd en zullen eventuele commissieclaims verliezen, zelfs met terugwerkende kracht. Lees ook onze affiliate algemene voorwaarden voordat u zich aanmeldt voor ons programma. De regels:

  • In principe werken we niet met voucher- of couponwebsites, behalve uitsluitend met zeer weinig, zeer zelden en alleen in uitzonderlijke gevallen. Een toepassing van vouchers is over het algemeen verboden, tenzij ze zijn goedgekeurd voor toepassing in de promotietool en exclusief zijn toegewezen aan de affiliate. Als u kortingsbonnen gebruikt die niet aan u zijn toegewezen, vliegt u zonder waarschuwing uit.

 

  • In principe werken we niet met cashbacksystemen, behalve uitsluitend met zeer weinigen die gesloten gebruikersgroepen bedienen, e.B. op het intranet van werkgevers.

 

  • In principe werken we niet met loyaliteitssystemen, behalve met zeer weinig, slechts zelden en in uitzonderlijke gevallen.

 

  • Wij adviseren voucher- en koopjespartners en cashbackpartners om zich vertrouwd te maken met onze affiliate voorwaarden, om de individuele contractuele overeenkomsten te bekijken en om contact met ons op te nemen via het contactformulier als ze nog vragen hebben.

 

  • Klassieke winkeldatabases en prijsvergelijkers: registreer u niet bij ons partnerprogramma, maar neem rechtstreeks contact met ons op, we werken graag met u samen, maar rechtstreeks via Pay per Click. Je pakt de cookies dus niet weg bij de affiliates. We willen dat de affiliates die helemaal bovenaan de customer journey werken, betaald worden voor hun diensten.

 

  • SEA: iedereen die met onze productnamen in betaalde zoekmachinemarketing werkt, hetzij als zoekterm of in advertenties, zonder daartoe uitdrukkelijk door ons te zijn gemachtigd, wordt gewaarschuwd en vliegt uit in geval van herhaling; directe links, nog meer niveau, naar onze pagina's van SEA zijn ook verboden. Natuurlijk kunt u uw eigen pagina's adverteren met generieke zoektermen. Sluit echter in geval van twijfel onze merknamen uit als "negatieve" zoektermen in uw SEA-accounts. Dan komen we niet eens in elkaars vaarwater.

 

  • Brand Bidding: Als u in de SEA werkt, ongeacht op welk platform, met onze merknaam, hetzij als zoekterm of in advertenties, vliegt u zonder waarschuwing uit. We monitoren het gebruik van onze merknaam wereldwijd in alle zoekmachines op alle apparaattypen en te allen tijde. Probeer het niet eens.

 

  • Speciale website(s): Alleen geregistreerde websites mogen deelnemen. URL's/websites die worden toegevoegd na bevestiging van het partnerschap moeten schriftelijk worden gecommuniceerd en goedgekeurd voordat een aanvraag door ons kan worden geïntegreerd.

 

  • Trackinglinks: voor uw geregistreerde websites bieden wij u trackinglinks op het platform waarmee u naar onze website kunt linken. Gebruik alstublieft geen links die niet door ons voor u zijn verstrekt. Met deze trackinglinks kunnen we ook eenvoudig samen met u fouten identificeren en ervoor zorgen dat u in dergelijke gevallen ook een commissie kunt ontvangen.

 

  • De indeling van uw affiliate business model in de affiliate categorieën bij Awin of andere affiliate netwerken is belangrijk voor ons; deelname aan ons partnerprogramma is alleen mogelijk met de categorisatie die is opgegeven op het moment van registratie; geef hier geen valse informatie, anders moeten we u mogelijk uitsluiten van ons partnerprogramma.

 

  • We raden u aan de productgegevens ten minste eenmaal per dag bij te werken om prijs-, leverings- en voorraadwijzigingen op de best mogelijke manier vast te leggen. We leveren twee keer per dag bijgewerkte gegevens om ongeveer 0:00 en 12:00 uur via onze netwerken.

 

BELANGRIJK!!! De volledige en toepasselijke Algemene Voorwaarden zijn in de documenten als PDF te vinden om te bekijken.

Algemene Voorwaarden van het buerostuhl24/hjh Affiliate Programma

Algemene deelnamevoorwaarden van HJH Office GmbH, Christoph-Selhamer-Straße 2, 82362 Weilheim (hierna "Buerostuhl24/hjh") voor deelname aan het partnerprogramma van Buerostuhl24/hjh (het buerostuhl24/hjh affiliate programma) – hierna een uittreksel van de juridische situatie