Resumé

Jotex er Nordens største indretningsbutik på nettet og indgår i Ellos Group. Jotex tilbyder unik indretning til unikke hjem. Hos os kan du finde morgendagens trends eller skabe dine egne.

Betalinger

Attributionsperiode (cookieperiode)

30 Dage

Links

Jotex DK Affiliate program

Om Jotex
Jotex er Nordens største indretningsbutik på nettet og indgår i Ellos Group. Jotex tilbyder unik indretning til unikke hjem. Hos os kan du finde morgendagens trends eller skabe dine egne. Vi synes, at det skal være lige så let at opdatere dit hjem med en ny vase, som det er at fylde klædeskabet med de seneste trends. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment af produkter, som du ikke finder andre steder.

Fordele ved Jotex affiliate-program

  • Velplanlagte kampagner & spændende konkurrencer
  • Altid i forkant med indretningstrends
  • Høje provisioner og en imponerende konverteringsgrad
  • Mulighed for eksklusive koder og regelbundne kampagner
  • 30 dages cookietid som standard (rabatkodesider 1 dag)

Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp med produkter eller billeder.

Til bloggere og influencers:
Jotex vil på bedste vis belønne sine bloggere & influencers gennem en bonusudbetaling baseret på salg. Kort sagt vil der blive udbetalt en bonus til bloggere og influencers, der opnår et vist niveau af sporet salg hver måned.

For at kunne deltage i bonusstrukturen skal du være registreret og generere dit salg direkte via Awin og ikke via en anden tredjepart. Hvis du har et direkte samarbejde med Jotex, bliver dit salg ikke regnet med i bonusprogrammet.
 

Hvis du har spørgsmål til Jotex affiliate-program, er du velkommen til at skrive til: malin.poijes@awin.com