Summary

Jotex on Pohjoismaiden suurimpia sisustuksen verkkokauppoja ja kuuluu Ellos Groupiin. Jotexilta löydät aina uusimmat sisustustrendit ja laadukkaan tuotevalikoiman. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa yhteistyötä vahvan tuotemerkin kanssa.

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Jotex FI Affiliate Programme

Tietoa Jotexista
Jotex on Pohjoismaiden suurimpia sisustuksen verkkokauppoja ja kuuluu Ellos Groupiin. Jotex tarjoaa ainutlaatuista sisustusta ainutlaatuisiin koteihin. Meiltä löydät huomisen trendit tai luot omat trendisi. Haluamme, että kodin päivittäminen uudella maljakolla on yhtä helppoa kuin vaatekaapin päivittäminen uusimmilla trendeillä. Siksi meillä on laaja valikoima tuotteita, joita et löydä mistään muualta.


Jotexin affiliate-ohjelman edut
 

  • Hyvin suunnitellut kampanjat & jännittävät kilpailut
  • Aina uusimmat sisustustrendit
  • Korkeat provisiot ja vaikuttava konversioaste
  • Mahdollisuus upeisiin koodeihin ja säännöllisiin kampanjoihin
  • Vakiona 30 päivän evästeaika (alennuskoodisivuilla 1 päivä)

Voit aina ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua tuotteiden tai kuvamateriaalin kanssa.

Bloggaajille ja vaikuttajille:
Jotex haluaa palkita bloggaaja- & vaikuttajakumppaninsa parhaalla mahdollisella tavalla maksamalla myynnin määrään perustuvaa bonusta. Bonusta maksetaan niille bloggaajille & vaikuttajille, jotka saavuttavat tietyn todennettavissa olevan myyntitason joka kuukausi.

Voidaksesi osallistua bonusjärjestelmään, sinun tulee olla rekisteröitynyt & tuottaa myyntisi suoraan Awinin, ei kolmannen osapuolen kautta. Mikäli olet yhteistyössä suoraan Jotexin kanssa, ei myyntiäsi lasketa mukaan bonusohjelmaan.
 

Jos sinulla on kysyttävää, ole hyvä ja ota yhteyttä: malin.poijes@awin.com