Oppsummering

Jotex er Nordens største innredningsbutikk på nett, og inngår i Ellos Group. Jotex tilbyr unik innredning for unike hjem. Hos oss kan du finne morgendagens trender eller skape dine egne.

Betalinger

Attribusjon periode (cookie-lengde)

30 dager

Lenker

Jotex NO affiliate-program

Om Jotex
Jotex er Nordens største innredningsbutikk på nett, og inngår i Ellos Group. Jotex tilbyr unik innredning for unike hjem. Hos oss kan du finne morgendagens trender eller skape dine egne. Vi vil at det skal være like enkelt å oppdatere hjemmet med en ny vase som det er å fylle garderoben med de nyeste trendene. Derfor tilbyr vi et bredt sortiment av produkter som du ikke finner andre steder.
 

Fordeler med Jotex’ affiliate-program

  • Godt planlagte kampanjer & spennende konkurranser
  • Alltid i forkant når det gjelder interiør
  • Høye provisjoner og en imponerende konverteringsgrad
  • Mulighet for eksklusive koder og regelmessige kampanjer
  • 30 dagers cookietid som standard (rabattkodesider 1 dag)

Du kan alltid kontakte oss om du vil ha hjelp med produkter eller bildemateriale.
 

For bloggere og influencere:
Jotex vil på best mulig vis belønne sine bloggere & influencere gjennom en bonusutbetaling basert på antall salg. Kort forklart utbetales det bonus til de bloggere & influencere som oppnår et visst nivå av sporede salg hver måned.

For å kunne delta i bonusstrukturen må du være registrert & generere dine salg direkte via Awin, ikke via annen tredjepart. Hvis du har et direktesamarbeid med Jotex, blir ikke salget ditt medregnet i bonusprogrammet.
 

Dersom du har spørsmål vedrørende Jotex’ affiliate-program, kontakt: malin.poijes@awin.com