Summary

barzgumve.com by Delticom, Europe's largest online tyre dealer - The home of low price tyres for cars - Top quality, Straightforward and convenient

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

60 Days

Links

Barzgumve BG Affiliate Programme

barzgumve.com by Делтиком АД

Делтиком АД – Най-големият онлайн-търговец на гуми
Най-големият Интернет-търговец на гуми в Европа с над 34.000 партньори за монтаж и повече от 128 магазина. Изгодни цени, огромен избор и отлично качество са убедили вече 6,2 млн. доволни клиента по цял свят. Спечелете от нашия нарастващ потенциал и станете партньор на програмата barzgumve.com.

Възнаграждение: 3% на продажба

barzgumve.com – Предимствата накратко:

  • Лесно и удобно поръчване онлайн без прекъсване
  • Гуми на минимални цени
  • Цени на гуми вкл. ДДС + разходи + такса за изпращане
  • Повече от 100 марки и повече от 25.000 вида гуми
  • Много възможности за заплащане
  • Много партньори за монтаж
  • Изгодно монтажно обслужване

 

Делтиком – с профил към успеха


Делтиком АД е от 1999 е активен търговец на едро а от 2000 и онлайн търговец на гуми. Групата Делтиком продава в сферата на дейност eCommerce в над 128 онлайн магазина в 42 страни асортимент от продукти на частни и бизнес клиенти, според даденостите на пазара състоящи се от следния микс от продукти или части измежду които: гуми за МПС, за мотоциклет, за камион, за автобус, принадлежащите към тях, комплекти гуми с джанти, избрани резервни части за МПС и принадлежности, моторни масла и акумулатори. Доставя се според желание на клиента директно до клиентите, до сервизен партньор т. е. сервизи, с които сътрудничи Групата Делтиком и които осъществяват отчасти директно доставяне на гуми на Вашия адрес за монтаж на превозното средство на клиента, или друг желан адрес.

Рекламни материали:
В нашата Affiliate-програма сме включили голям брой атрактивни рекламни материали. Кулминацията сред рекламните материали е нашият конфигуратор на гуми. Този инструмент преобразува особено силно, тъй като той осъществява точното търсене на гуми и с това съкращава процеса на закупуваме за клиента. Този рекламен материал е достъпен и като White Label, т. е. можете да го съгласувате по желание по цвят и форма във Вашата страница.

Разрешение на комисионните
Разрешението на комисионните следва едва след изтичане на срока за връщане от 30 дни след напускане на склада. Това може да трае около четири до седмици.

Намаления чрез ваучери, които не са били оповестени чрез партньорски програми няма да бъдат разглеждани, защото те принадлежат на външно сътрудничество Affiliates Marketing система. Освен това  поръчки по телефона не се възстановяват.

(Специални условия по заявка.)

Умоляваме Ви разбиране. При въпроси или предложения за Affiliate програмата, ни напишете E-Mail na zanox@delti.com.  

 

barzgumve.com by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.