Summary

gume-direkt.com by Delticom AG, Najvecji Evropski spletni prodajalec pnevmatik - Pnevmatike po najnizjih cenah - Vrhunska kvaliteta, preprosto in udobno

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Gume-direkt.com SI Affiliate Programme

gume-direkt.com by Delticom AG

 

Delticom - profil uspeha

Delticom, vodilni evropski internetni prodajalec pnevmatik, je bil ustanovljen leta 1999 v Hannovru. Podjetje nudi zasebnim in poslovnim kupcem v 128 spletnih trgovinah v 42 državah izjemno velik izbor pnevmatik za osebna, dostavna, tovorna vozila, motorje, pnevmatik za avtobuse, specialne pnevmatike in kompletna kolesa (predzmontirane pnevmatike na platiščih), določene nadomestne dele in pribor za osebna vozila, motorno olje in akumulatorje.

Na neodvisni test platformi Testipnevmatik.com lahko stranke dobijo nevtralno pomoč pri odločitvi, preden lahko izberejo izmed več kot 100 znamk in 25.000 modelov primerno pnevmatiko. Dostava se vrši na strankin domači naslov, ali pa na enega od partnerskih montažnih servisov, vseh skupaj je več kot 34.000 po celem svetu, s katerimi sodeluje Delticom in ki omogočajo dostavo na njihov naslov zaradi montaže pnevmatik na strankino vozilo - ali pa stranka izbere katerikoli drug naslov.

Preko oddelka prodaje na debelo prodaja Delticom pnevmatike trgovcem doma in na tujem.

 

Nizke cene, velika izbira in top kvaliteta so prepričali že 6,2 milijone zadovoljnih strank po svetu.
Profitirajte tudi vi zaradi našega potenciala rasti in postanite naš partner pri gume-direkt.com-programu.

 

Prednosti že na prvi pogled:

  • enostavno in udobno naročanje preko spleta ob vsakem času
  • pnevmatike po majčkenih cenah
  • cene vključujejo DDV in stroške dosave
  • več kot 100 znamk in več kot 25.000 tipov pnevmatik
  • več kot 150 montažnih partnerjev
  • več različnih možnosti plačila

 

Oglaševanje:
V našem Affiliate programu imamo velik izbor atraktivnih reklamnih produktov.
Najvidnejši od teh produktov je naš konfigurator pnevmatik. Ta konfigurator se izkaže za izredno močnega, saj omogoča natančno iskanje pnevmatik in tako skrajša nakup za stranke.Ta reklamni produkt je na voljo tudi v verziji white label, ki ga lahko prilagodite obliki in barvi vaše strani.

Da vašim uporabnikom nakup čim bolj poenostavite, uporabite naš uspešen iskalnik pnevmatik, ki ga nastavite direktno na zimske ali letne pnevmatike (odvisno od sezone, najpogostejša dimenzija pnevmatik: 195/65 R15).

 

Izplačilo provizije se izvede po poteku 30 dnevnega roka za  vračilo pnevmatik. V povprečju to traja štiri do šest tednov. Prosimo za razumevanje.

Kuponi, zasnovani na popustih, ki niso bili objavljeni prek affiliate programa, ne bodo upoštevani, saj spadajo v zunanji Affiliate marketinški sistem. Prav tako za naročila, ki so oddana preko telefona, stroški ne bodo povrnjeni.

(Posebni pogoji na zahtevo.)

Če imate vprašanja glede Affiliate programa, nam preprosto pišite po elektronski pošti na zanox@delti.com.

 

gume-direkt.com by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.