Summary

rengas-online.com by Delticom, Euroopan suurin renkaiden verkkokauppias - Halvimmat renkaat - Top-laatu, yksinkertaista ja mukavaa

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

rengas-online.com FI Affiliate Programme

rengas-online.com by Delticom AG

 

Delticom - renkailla menestykseen

Euroopan johtava rengasmyyjä Delticom perustettiin vuonna 1999 Hannoverissa, Saksassa. Yritys tarjoaa yksityisille sekä yritysasiakkaille 128 verkkokaupassa ja 42 maassa laajan valikoiman renkaita henkilöautoihin, moottoripyöriin, kuorma-autoihin, busseihin ja polkupyöriin. Tämän lisäksi valikoimaan kuuluu erikoisrenkaita sekä rengas/vanne-paketteja (valmiiksi asennettuina), tarkoin valittuja varaosia henkilöautoihin sekä muita tarvikkeita kuten moottoriöljyä ja akkuja.

Puolueettomalla testisivustolla asiakkaat voivat saada apua päätöksentekoon valitessaan yli 100 rengasmerkistä ja 25 000 rengasmallista sopivaa omaan ajoneuvoonsa. Asiakkaan toiveiden mukaisesti tilaus voidaan toimittaa suoraan kotiovelle, vaihtoehtoiseen toimitusosoitteeseen tai yhteen yli 34 000 Delticomin kanssa yhteistyötä tekevästä palvelupisteestä, jossa asiakas saa myös apua renkaiden asennukseen.

Tukkukaupan alalla Delticom myy renkaita niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin asiakkaille.

 

Edulliset hinnat, laaja valikoima sekä huippulaatu ovat saaneet jo yli 6,2 miljoonaa asiakasta ympäri maailman vakuuttuneeksi Delticomin palveluista.
Hyödy nyt myös sinä kasvupotentiialistamme ja ryhdy yhteistyökumppaniksi rengas-online.com-ohjelmassa. 

 

Etusi ovat:

 • Helppo ja vaivaton tilaaminen verkossa kellon ympäri
 • Renkaita minimihinnoin
 • Rengashinnat, jotka sisältävät myös ALV:n ja toimituskulut
 • Yli 100 rengasmerkkiä ja yli 25 000 rengasmallia
 • Yli 340 asennuskumppania
 • Eri maksumahdollisuuksia

 

Komission Malli:

 1. Coupon: 2%
 2. Bonus / cashback: 4%
 3. Content: 4%
 4. Price Comparison: 3%
 5. Performance Marketing: 3%

Mainostyökalut:
Affiliate-ohjelmaamme kuuluu lukuisia houkuttelevia mainostyökaluja.
Mainostyökalujemme kermaan kuuluu rengaskonfiguraattori, joka mahdollistaa erittäin tarkan rengashaun ja siten helpottaa asiakkaan päätöksentekoa. Tämän mainostyökalun voi myös asentaa white label -versiona, jolloin sen värit ja ulkoasun voi muokata omaan kotisivuun sopivaksi.

Jos haluat tehdä asiakkaillesi ostamisen niin helpoksi kuin mahdollista, ota käyttöön hyvin toimivat ja menestyvät rengashaku-boksit, jotka voit asettaa kauden mukaan joko talvi- tai kesärenkaiden hakemiseen (kaudesta riippuen, myydyin rengaskoko: 195/65 R15).

 

Provisio maksetaan vasta viimeisen palautuspäivämäärän jälkeen, joka on 30 päivää siitä, kun tilaus on lähtenyt varastosta toimitukseen. Tämä voi kestää neljästä kuuteen viikkoa. Kiitämme ymmärtäväisyydestä.

Myyntiä alennuskupongeilla, joita ei tarjota ohjelmassa, ei hyvitetä, koska ne kuuluvat Affiliate Marketing-ulkoiseen yhteistyöhön. Puhelintilauksia ei myöskään hyvitetä.

(Erityisehdot pyynnöstä)

 

Jos sinulla on kysyttävää tai muuten haluat ottaa meihin yhteyttä affiliate-ohjelmaan liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen zanox@delti.com.

 

rengas-online.com by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.