Resumé

Lookfantastic er det ultimative sted for hårpleje, hudpleje og makeup. Grundlagt i England i 1996, Lookfantastic er hjem for mange af de største luksus beauty produkter med over 400 beauty brands og over 14.000 produkter.

Primær region

Danmark

Links

Lookfantastic DK Affiliate program

Lookfantastic er det ultimative sted for hår, skønhed og alle smukke ting.

Grundlagt i England i 1996, er Lookfantastic hjem for mange af de største luksus beauty produkter med over 400 brands fra hår, make-up, hudpleje til elektriske produkter. Vi kan prale af at have navne såsom Redken, Kérastase, ghd, Clinique and Elizabeth Arden, da vi har del i deres10,000 stærke produkter, er Lookfantastic en førsteklasses shopping oplevelse. Sammen med førende skønheds brands tilbyder Lookfantastic også et månedlig abonnement på en Beauty Box så kunderne kan for skønhed leveret lige til døren, hver måned!

Med et dedikeret team af skønhedseksperter, kan Lookfantastic give korrekt vejlendende information om førende luksus beauty og hår brands, såsom eksklusive gratis gaver, fantastiske medlems fordele og nogle af de bedste priser på markedet.

Samarbejd med os og du vil få følgende fordele:
- En førende health & beauty butik, der fører høj-kvalitets produkter, og som altid er efter nye brands og de seneste beauty inovationer
- In-house affiliate team på hånden med support og vejlendning
- Stærkt belønnings grundlag med op til 7% provision og op til 185 kr. Provision på Beauty Box abonnementer
- Løbende affiliate tilbud og incitamenter
- Muligheder for eksklusive aktiviteter og konkurrencer
- Stærk AOV og konverteringsrate af trafik
- Gratis international levering
- Mobil optimeret sider

Vi ser frem til at samarbejde med dig!

Lookfantastic Teamet