Sammanfattning

dackonline.se by Delticom AG – Europas största online-däckhandlare - Däck till marknadens lägsta priser - Toppkvalitet, enkelt och bekvämt

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

dackonline.se Affiliateprogram

dackonline.se by Delticom

Delticom – framgångmed profil

Delticom AG är sedan 1999 aktiv som grosshandlare och sedan 2000 även som online-försäljare för däck. Delticom-gruppen säljer i affärsområdeteCommerce i över 128 online-shops in 42 länder ett produktprogramm både till privata och till firmor. Beroende på marknadsbehov består programmen av följande produktmix eller delar av dem: personbilsdäck, motorcykeldäck, lastbilsdäck, bussdäck, tillhörande fälgar, kompletthjul (fälgar med däck), utvalda personbilsreservdelar och tillbehör, motorolja och batterier.

Vi leverar som kunden önskar: direkt till kunden, till en servicepartner, d.v.s. till en verkstad som Delticom-gruppen arbetar tillsammans med och som har möjlighet att montera däck, eller vi skickar till en annan önskad leveransaddress.

 

Billiga priser, stort urval och högsta kvalitet har redan övertygat 6,2 Mio. nöjda kunder världen över. Bli partner hos dackonline.se-programmet och dra fördel av vårt snabbt växande koncept.

 

dackonline.se – översikt över fördelarna:

  • Lätt och snabb beställning online dygnet runt
  • Däck till minimala priser
  • Däckpriser inkl. moms + fraktkostnader
  • Mer än 100 däckmärken och mer än 25.000 däcktyper
  • Över 1.200 montagepartner

 

Provision modell:

  1. Coupon: 2%
  2. Bonus / cashback: 4%
  3. Content: 4%
  4. Price Comparison: 3%
  5. Performance Marketing: 3%

 

Reklammaterial:

I vårtaffiliate-programm har vi integrerat en mängd attraktiva reklammaterial. Höjdpunkten under dessa reklammedel är vår däckkonfiguratör. Denna konfiguratör konverterar kraftigt, eftersom den gör det möjligt att söka exakt efter däck och därmed gör köpvägen för kunden kortare. Detta reklammaterial är även tillgängligt som white label version, det betyder att du kan själv välja vilken färg och form det ska ha såatt det passar till din hemsida. För att göra inköpen så lätt som möjligt för dina kunder, rekommenderar vi att du använder vår framgångsrika däcksöksbox, som du kan ställa om till sommar eller vinterdäck (beroende på säsong, mest omtyckta däckstorlek 195/65 R15).

 

Utbetalningen av provisionen sker först när fristen för returrätt är överskriden, dvs. 30 dagar efter att produkterna har lämnat lagret. Detta kan ta mellan fyra till sex veckor. Vi ber om förståelse för detta.

Voucher baserade rabatter som inte aviserats genom anknutna program, kommer det inte att beaktas, eftersom de tillhör det externa Partners marknadsföring systemet. Dessutom kommer de beställningarna via telefon inte att återbetalas.

(Särskilda villkor på begäran.)

Om du har frågor eller kommentarer omkring affiliate programmet, vänligen skriv ett email till zanox@delti.com.

 


dackonline.se by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.