Overzicht

autobandenmarkt.nl by Delticom AG, Europa's grootste online bandendealer - De snelste weg naar de beste bandenkoop - Super kwaliteit, eenvoudig en makkelijk

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

autobandenmarkt NL Publishers-programma

autobandenmarkt.nl by Delticom AG

Delticom - voor succes met profiel

Delticom, Europa's nummer 1 internethandelaar voor banden, werd opgericht in Hannover in 1999. Het bedrijf biedt haar particuliere en zakelijke klanten in 128 online winkels in 42 landen, een ongezien breed scala van banden aan voor personenwagens, motorbanden, lichte vrachtwagen-en vrachtwagenbanden, busbanden, speciale banden, fietsbanden, complete wielen (voorgemonteerde banden op velgen), geselecteerde vervangend auto-onderdelen en toebehoren, motorolie en batterijen.

Op het onafhankelijke testplatform Autobandentest.com, krijgen klanten hulp om neutraal te beslissen voordat ze kiezen uit banden voor meer dan 100 bandenmerken en 25.000 modellen. Ofwel op aanvraag, direct aan huis geleverd bij de klant of bij een van de meer dan 34.000 service partners ter wereld, waarmee Delticom samenwerkt en waarmee de directe levering van banden op uw adres voor de montage op het voertuig van de klant - of op een ander gewenst afleveradres.

Delticom's afdeling groothandel verkoopt ook banden aan groothandelszaken in binnen-en buitenland.

 


Lage prijzen, ruime keuze en topkwaliteit hebben al 6,2 miljoen tevreden klanten wereldwijd overtuigd.
Profiteer van het groeipotentieel en word een partner van het autobandenmarkt.nl-programma.

 

De voordelen op een rijtje:

 • Eenvoudig en handig online bestellen, de klok rond
 • Lage bandenprijzen
 • Bandprijzen zijn inclusief BTW excl. verzendkosten
 • Meer dan 100 bandenmerken en meer dan 25.000 bandentypes
 • Meer dan 1.400 service partners
 • Meerdere betalingsmogelijkheden

Model commissie:

 1. Coupon: 2%
 2. Bonus / cashback: 4%
 3. Content: 4%
 4. Price Comparison: 3%
 5. Performance Marketing: 3%

 

Reclamemiddelen:
In ons affiliate programma hebben we een breed spectrum van aantrekkelijk reclamemateriaal in aanbieding.
Het hoogtepunt van deze reclamemiddelen is onze bandenconfigurator. Deze configurator converteert bijzonder sterk, aangezien dit het exacte zoeken naar banden mogelijk maakt en dus alles vereenvoudigt voor de klant. Deze reclame is ook beschikbaar als white label versie, dat wil zeggen dat u het kunt aanpassen aan de kleur en vorm van uw website.

Als u uw gebruikers een zo eenvoudig mogelijke manier van aankopen wilt bieden, maakt u het best gebruik  van onze succesvolle band zoekvelden dat u direct op winter-en zomerbanden kunt instellen (afhankelijk van het seizoen, het meest populaire bandenformaat: 195/65 R15).

 

Het vrijgeven van de commissie wordt pas na de retour-periode van 30 dagen, vanaf het tijdstip dat het artikel het magazijn verlaat, doorgevoerd. Dit kan ongeveer vier tot zes weken duren. Onze excuses voor het ongemak.

Voucher gebaseerde kortingen die niet via de affiliate programma's zijn aangekondigd zullen niet in aanmerking worden genomen, omdat zij behoren tot de uitwendige Affiliates Marketing systeem. Ook zullen de bestellingen die via de telefoon zijn geplaatst niet worden terugbetaald.

(Speciale voorwaarden op aanvraag.)