Overzicht

Inktweb.nl is een webwinkel die zich richt op de verkoop van Printer Consumables. Dit zijn onder andere inkt en toners voor printers, daarnaast verkopen we ook randartikelen zoals fotopapier, kantoorartikelen en bijvoorbeeld bekabeling.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Inktweb NL - BE Publishers-programma

Inktweb.nl is een webwinkel die zich richt op de verkoop van "printer consumables". Dit zijn onder andere inkt- en tonercartridges voor printers, daarnaast verkopen we ook randartikelen zoals fotopapier en bijvoorbeeld printers. Dit gebeurt uiteraard tegen zeer scherpe prijzen in combinatie met snelle leveringen, een goede service maar bovenal een kwalitatief goed product!

Met behulp van een zeer eenvoudig bestelproces vindt u gemakkelijk wat u zoekt binnen ons assortiment. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst wordt deze razendsnel aan u verstuurd.

Mocht er een probleem ontstaan staat onze klantenservice graag voor u klaar per e-mail (info@inktweb.nl) of telefoon (072-567 50 55). Ook kunt u langskomen op ons hoofdkantoor in Alkmaar.


Wie zijn onze klanten

Wij hebben in de loop der jaren een zeer grote groep trouwe klanten opgebouwd, en hier komen nog elke dag vele tevreden klanten bij. Onze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren, bedrijven, stichtingen en zelfs delen van de overheid.


10 redenen om bij Inktweb.nl te bestellen:

  1. Zeer scherpe prijzen en zeer groot assortiment
  2. Gewoon telefonisch te bereiken
  3. Levering op rekening met 14 dagen de tijd om te betalen
  4. Gebruikersvriendelijke website
  5. Wij respecteren u privacy en verkopen nooit klantgegevens
  6. Duidelijke prijzen - geen verborgen kosten
  7. Voor 20:30 besteld, morgen in huis (indien voorradig)
  8. Bekwame medewerkers
  9. Goede garantieafhandeling (100% garantie)
  10. Afhalen? Geen enkel probleem!