Overzicht

Plutosport is de grootste online sportwinkel van Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

15 Dagen

Links

Plutosport NL Publishers-programma

Plutosport
Plutosport, opgericht in 2005, is de grootste online sportwinkel van Nederland en verkoopt alle A-merken sport- en lifestyle artikelen tegen zeer scherpe prijzen. 

Online winkelen bij Plutosport betekent Topmerken voor de scherpste prijs. Plutosport is niet alleen je beste sportmaatje, maar je kunt er ook shoppen voor hippe sneakers, slippers en sportieve kleding. De collectie biedt keuze uit ruim 22.000 artikelen in Adidas, Nike, Asics, Converse, Birkenstock, Teva, Tenson, Icepeak, Craft, Under Armour, Salomon en vele andere Topmerken. Wat veel mensen niet weten! Het inkoopteam zorgt niet alleen voor superdeals, maar reist door heel Europa op zoek naar nieuwe modellen die in Nederland niet te koop zijn.

Bestel je bij Plutosport, dan verpakken we je artikel zorgvuldig en leveren we op het moment dat het jou uitkomt. Dat kan de volgende dag, maar je kunt ook kiezen voor een dag die beter bij je past of voor levering ‘s avonds. Is de volgende dag niet snel genoeg? Als het artikel op voorraad is kun je bij de klantenservice dezelfde dag je pakket ophalen. De klantenservice is iedere werkdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Da's makkelijk scoren!

 

CPS: 3-7%

 

CONTENT

Wil je content (productinformatie uitgezonderd) van onze website plaatsen? Dat mag, maar je moet wel rekening houden met een paar spelregels.

  • Vooraf moet je schriftelijke toestemming vragen;
  • Plaats altijd een canonical tag die verwijst naar de Plutosport pagina.

Stuur je verzoek met een korte toelichting naar rvanderniet@plutosport.com.