Overzicht

JD Sports is de toonaangevende sports-fashion retailer in de UK, en biedt een uitgebreide collectie sneakers, kleding en accessoires aan voor Heren, Dames en Kids, waarvan 80% exclusief bij JD verkrijgbaar is!

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

JD Sports NL Publishers-programma

 • Over JD Sports
  JD Sports is de toonaangevende sports-fashion retailer in de UK, en biedt een uitgebreide collectie sneakers, kleding en accessoires aan voor Heren, Dames en Kids, waarvan 80% exclusief bij JD verkrijgbaar is!

  De huidige collectie bevat alle populaire merken zoals Nike, adidas Originals, Converse, Timberland, Asics en Puma, plus veel meer JD exclusieve merken zoals Brookhaven, Supply & Demand, Ellesse, Fila en Carbrini. Winkelbezorging is gratis, en thuisbezorging is ook gratis bij bestellingen vanaf €60.
   
 • Waarom met JD werken
  Affiliates zullen profiteren van het werken met een hoog profiel internationale retailer die een reputatie heeft voor de opslag van de meest modieuze kleding en schoeisel. De site wordt regelmatig bijgewerkt met marketing campagnes, wedstrijden en videoclip advertenties, die regelmatige bezoeken aan alle sites in verband met hen aantrekt.

De regelmatig bijgewerkte product-feed en banners zorgen ervoor dat affiliate sites altijd de allernieuwste en op voorraad producten kunnen weergeven. Samen met concurrerende comissie tarieven, een hoge gemiddelde orderwaarde en sterke conversie zijn JD Sports ook blij om te werken aan op maat gemaakte commissies, pacht, wedstrijden en sociale campagnes, en zijn enthousiast om te horen over alle andere mogelijkheden.

Er zijn 3 afdelingen binnen het JD website - Heren, Dames en Kids. Affiliates kunnen hun marketing activiteiten richten op deze afdelingen, en gebruik maken van de kennis die zij hebben van hun eigen klanten. Er is ondersteuning van deze afdelingen via een “full banner”, en er zijn ook generieke promotiemogelijkheden verkrijgbaar voor meer algemene marketing.

Competitie sites kunnen genieten van de fantastische prijzen op aanbied bij JD. De competitie banners worden regelmatig aangepast om de huidige aanbod te promoten.

 • Launch Newsletter
  Affiliates zullen profiteren van het werken met een hoog profiel internationale retailer die een reputatie heeft voor de opslag van de meest modieuze kleding en schoeisel. Het regelmatig bijgewertke product-feed en banners zorgen ervoor dat affiliate sites altijd de nieuwste producten kunnen weergeven.JD biedt concurrerende commissies
 • Launches
  Over een selectie aan high profile launches betaalt JD Sports geen commisie. Dit is binnen het beleid van ons JD Sports Affiliate Team.
  Product launches dienen te worden gecommuniceerd door affiliates tenzij anders aangegeven door AWIN of het JD Sports Affiliate team. Wanneer producten eerder worden gepromoot dan de launch datum, zal dit gevolgen hebben voor de samenwerking met de affiliate.
  Er wordt geen commissie betaald op Yeezy. Jd Sports heeft het recht om commisies te annuleren wanneer blijkt dat de voorwaarden niet zijn nageleefd.

  De commissie wordt betaald exclusief BTW en verzendkosten.

Email voorwaarden:

Het versturen van commericiele uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

 • Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool, deze is beschikbaar via de toolbar “hulpmiddelen” en daarna “goedkeuringen e-mailcampagne”, in het geval van een engelse account is hij te vinden onder “Toolbox” daarna “Email Campaign Approvals.
 • Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
 • De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
 • De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.