Overzicht

Wij bezorgen naar Nederland, België en Luxemburg. Vanaf een bestelwaarde van € 29,- geen porto.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Zooplus NL - BE Publishers-programma

zooplus.nl is dé online-dierenwinkel in Nederland. In ons assortiment met ruime keus vindt u meer dan 8.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren. De verzending van de goederen uit onze voorraad geschiedt binnen 24 uur. Binnen Nederland en België is de bestelling vanaf € 39 verzendkostenvrij. Meer informatie over de levertijden en verzendkosten van zooplus vind je hier. Onze betaalmogelijkheden zijn: Ideal, Bancontact, per vooruitbetaling, creditcard, Paypal en achteraf betalen per factuur. 

 

- Omvangrijke keus aan textlinks, banner en HTML-links
- Dagelijks geactualiseerde productinformatie met deeplinks naar de shop-website
- Regelmatig speciale acties
- Top support en openheid voor nieuwe ideeën

Wij bieden regelmatig interessante voucheracties / tegoedbonnen aan (via nieuwsmailings).
Overtuig jezelf van de kwaliteit van ons aanbod en profiteer van onze groei als zooplus-affiliate. Wij verheugen ons op de samenwerking.

Uw zooplus-team

Email voorwaarden:

Het versturen van commericiele uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

  • Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool, deze is beschikbaar via de toolbar “hulpmiddelen” en daarna “goedkeuringen e-mailcampagne”, in het geval van een engelse account is hij te vinden onder “Toolbox” daarna “Email Campaign Approvals.
  • Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
  • De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
  • De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.

Kortingscodes voorwaarden:

Het is voor alle aangesloten partners enkel en alleen toegestaan om kortingscodes van zooplus te communiceren/promoten die beschikbaar zijn gesteld in het Awin platform. Conversies die voortvloeien uit promotie van couponcodes die niet in het Awin platform staan worden afgekeurd. Het promoten van couponcodes die niet in het Awin platform staan kan resulteren tot het uitsluiten van deelname aan het zooplus affliate programma.