Overzicht

Overstappen.nl is onderdeel van de Kizi familie. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Wij helpen consumenten namelijk om zonder kosten en te veel moeite de beste keuze te maken als het gaat om een zorgverzekering.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Overstappen NL Publishers-programma

Over Overstappen.nl

Overstappen.nl is onderdeel van de Kizi familie. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Wij helpen consumenten namelijk om zonder kosten en te veel moeite de beste keuze te maken als het gaat om maandelijkse uitgaven voor zaken.

 

Informatie over het affiliateprogramma

De campagne van Overstappen.nl onderscheidt zich ten opzichte van directe aanbieders en andere vergelijkers. 

 

Verschil directe aanbieders

Bij ons vind je een uitgebreid scala aan verzekeringsmaatschappijen, energieaanbieders en diverse andere aanbieders voor elk product. Dit is wat ons onderscheidt van directe aanbieders. We bieden consumenten de vrijheid om te kiezen uit een breed assortiment producten, zodat zij altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgen. 

 

Verschil vergelijkers

Bij onze campagne ontvang je voor alle onderstaande producten een vergoeding. Promoot je bijvoorbeeld energie maar kiest jouw websitebezoeker voor zonnepanelen? Ook dan ontvang je een vergoeding. Het is dus mogelijk om te cross-sellen binnen onze campagne. 

Wij richten ons niet op slechts één product, maar bieden een volledig portfolio aan producten waar consumenten kosten op kunnen besparen.

 

Vergoedingen

Binnen deze campagne ontvang je een vergoeding voor de onderstaande producten:

 • Een offerteaanvraag voor Geld Lenen;
 • De aanvraag van een Zorgpolis;
 • Het afsluiten van een Energiecontract;
 • Een offerteaanvraag voor Zonnepanelen;
 • Een sale voor Zonnepanelen;
 • De aanvraag van een Autoverzekering.

 

Commissies

 • Geld lenen aanvraag € 25,00 CPS
 • Zorgpolis € 17,50 CPS
 • Energiecontract € 20,00 CPS
 • WA € 25,00 CPS
 • WA+ € 30,00 CPS
 • Allrisk € 35,00 CPS

 

Promotievoorwaarden

E-mail marketing

Het verzenden van commerciële berichten vanuit Awin is uitsluitend toegestaan indien de publisher aantoonbaar voldoet aan artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de ACM-richtlijnen en de Awin-gedragsregels. De ondertekende Awin Code of Conduct moet in het bezit zijn van Awin Benelux en op verzoek van de ACM te allen tijde overdraagbaar zijn.

Previews moeten worden voorgelegd ter goedkeuring via de E-mail Approval Tool. Bij het indienen van een preview verklaart de publisher akkoord te gaan met artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet en de vooraf verkregen toestemming van alle e-mailontvangers. De uiting mag pas worden verzonden na goedkeuring van de adverteerder.

De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele gevolgen bij het verzenden van spam of commerciële berichten zonder toestemming van de adverteerder.

 

Spaarprogramma's en cashbacksites

Spaarprogramma's en cashbacksites zijn toegestaan in overleg met Awin/Overstappen.nl. Beloningen voor mailings zijn alleen toegestaan in virtueel geld, niet in euro's. Ook is het weggeven van een beloning per klik niet toegestaan. Affiliates mogen geen testconversies uitvoeren voorafgaand aan een mailing. Het moet duidelijk zijn voor de bezoeker dat de beloning wordt uitgekeerd door de publisher en niet door Overstappen.nl.

Mailings met eigen ontwerp moeten altijd worden voorgelegd aan het netwerk; de inhoud moet exact overeenkomen met de voorwaarden van Overstappen.nl. Mailings moeten in overleg met het netwerk worden gepland.

De naam Overstappen.nl mag niet worden gebruikt als afzender bij e-mails. Elke verzonden mail door een publisher moet een afmeldlink bevatten. Incentivized e-mails zijn zonder goedkeuring van Overstappen.nl niet toegestaan.

Alle e-mailverzendingen moeten vooraf worden goedgekeurd door de adverteerders. Alleen e-mailadressen verkregen via opt-in en compliant met de ACM-regulering mogen worden gebruikt.

 

Niet-toegestaan

De volgende branches zijn niet toegestaan: erotiek, casual games, goksites, warsites, crimisites, .tk-sites en sites in strijd met de Nederlandse wetgeving.

Het gebruik van pop-ups of pop-unders is niet toegestaan, en iframing is onder geen enkele voorwaarde toegestaan.

Acties van Overstappen.nl die niet bedoeld zijn voor het affiliate kanaal mogen niet worden gepromoot door affiliates.

Eigen vergelijkers, vergelijkers van derden en doorlinken op merknamen van verzekeraars zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan.

Keywordbuying, rechtstreeks doorlinken naar de adverteerder, promotiemateriaal op social media, kortingscode-websites.

 

Keuring

Maximaal 1 verkoop per gezin/adres - Verkopen worden gekeurd op duplicaten en onjuiste gegevens.