Overzicht

Al meer dan een kwart eeuw zijn wij synoniem voor de rock en heavy metal lifestyle.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Large NL Publishers-programma

Word lid van onze EMP-familie en ontdek het beste in entertainment, mode en plezier met meer dan 6 miljoen gelijkgestemden!

Al meer dan een kwart eeuw zijn wij synoniem voor de rock en heavy metal lifestyle. We hebben kleding, accessoires, sieraden en meer voor de vrouwen en mannen van deze wereld die net zoveel van muziek, entertainment, plezier en mode houden als wij. Met meer dan 40.000 artikelen uit de meest uiteenlopende gebieden bereiken we meer dan 6 miljoen klanten.

Samen met onze klanten hebben we een heavy metal merchandiser gecreëerd met volop merchandise en andere artikelen voor elke genre fan. Met meer dan 1.000.000 Facebook-fans, meer dan 600 medewerkers in heel Europa en een catalogusoplage van meer dan 6 miljoen exemplaren per jaar is onze EMP-familie uitgegroeid tot een van de grootste ter wereld.

Uw verdiensten:

7% voor nieuwe klanten
4% voor gastklanten
4% voor bestaande klanten
Voucher portals ontvangen 3% commissie op elke verkoop
Regelmatige promoties voor eindklanten en partners en 
individuele commissies voor publishers zijn mogelijk in overleg.

Post-view tracking en brand bidding is verboden, tenzij EMP uitdrukkelijk schriftelijke toestemming heeft gegeven voor het gebruik van deze methoden.

Als u vragen of suggesties heeft met betrekking tot het programma, neem dan gerust contact met ons op via emp-affiliate@piamedia.com