Overzicht

Sinds 2004 is Impericon dé winkel voor merchandise uit de metal, rock, punk en metalcore scene. Naast bandmerchandise biedt Impericon een breed scala aan entertainment merchandise en mode van vele topmerken.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Impericon NL Publishers-programma

Impericon
-------------------------------------------------------------------
Meld je nu aan als partner van Impericon! Impericon is dé specialist voor bandmerchandise op het gebied van hardcore, metal, punk en rock maar ook voor entertainment-merchandise, modemerken & tickets voor festivals etc..

Naast de samenwerking met bekende artiesten als Parkway Drive, Architects of Heaven Shall Burn, biedt Impericon een groot merchandise assortiment band shirts en sweaters, beanies, caps, sokken, pins en zelfs mokken - je favoriete bands zien er ook best goed uit op merch. accessoires.

Bij Impericon vind je ook een gevarieerd aanbod van mode- en streetwearmerken, zoals Adidas, Vans, Carhartt of Nike, maar ook merchandise voor films en series zoals Rick and Morty, Star Wars of The Simpsons. Impericon biedt ook een illustere selectie audiomedia, zoals platen en exclusieve special packs van een breed scala aan bands, niet alleen uit de metal- en hardcore-genres.

Word nu partner en profiteer van het grote aanbod aan producten, regelmatige speciale aanbiedingen, promotiebanners en tot 10% commissie.

-------------------------------------------------------------------

Commissiemodel:

Bandmerchandise: 8%
Streetwear: 7%
Muziek: 2%
Tickets: 0%
Entertainment: 8%

TICKETS WORDEN NIET BEZOLDIGD

Voordelen voor de Publisher:

Commissiedetails: standaard 2-8%
Speciale voorwaarden voor TOP-Publisher
Cookieperiode van 60 dagen

Verschillende soorten advertentiemedia: banners, tekstlinks, XML/CSV-productgegevens, deeplink-generator

Voordelen voor de klant:

Enorme selectie van diensten en producten
Snelle en veilige levering met DHL
Betaalmethoden: Vooruitbetaling, directe bankoverschrijving, PayPal, PayPal Express, automatische incasso, creditcard

Als je vragen hebt over het partnerprogramma of speciaal advertentiemateriaal nodig hebt, neem dan contact met ons op via e-mail:

Impericon - Affiliate ondersteuning
Telefoon:  +49 341 - 697 685 - 32
E-mailadres: impericon@adseed.de

Onderwerp: Merchandise, Bands, Muziek, Mode, Streetwear, Entertainment Merchandise, Series, Games, Metal, Rock, Hardcore, Punk