Sammanfattning

Craft Sportswear är träningskläder av högsta kvalitet. Vi levererar optimal prestation genom funktionella idrottskläder för både vardagsmotionären och elitidrottaren. Craft atleter tränar för frihet, lycka och framsteg – för att förbättra livskvaliteten.

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

Craft Sportswear SE Affiliateprogram

OM CRAFT:
Craft Sportswear är ett välkänt och älskat varumärke av Svenskarna, levererande träningskläder av högsta kvalitet. Vi erbjuder optimal prestation genom funktionella idrottskläder för både vardagsmotionären och elitidrottaren. Craft atleter tränar för frihet, lycka och framsteg – för att förbättra livskvaliteten.

Vi älskar sport och lever fullt ut genom produktsegment som löparskor, löparkläder, cykel och skidor. Vi andas träningskläder och är passionerade kring varje enskild detalj för dig att kombinera till din bästa prestation. 

FÖRDELAR SOM PUBLICIST HOS CRAFT:
Kommission – 12% per genererat köp (7% för Cashback publicister) 
Uppdaterade banners och kreativt innehåll (> MyCreative på Awin)
Cookietime/Trackingtime - 30 dagar

All marknadsföring i sociala medier behöver reklammärkas tydligt. Om du t.ex. publicerar ett blogginlägg och länkar till någon av våra annonsörer behöver du skriva högst upp i inlägget att det är en annons. Exempel: "Detta inlägg är en annons för Craft Sportswear och innehåller annonslänkar.". Om du är osäker på om din reklammärkning är ok kontakta daniel.magnusson@craft.se innan publicering.

Det är inte tillåtet att skicka köpt trafik direkt till annonsören.
Google Shopping är inte tillåtet.