Overzicht

Wij, het team van buerostuhl24, zijn op zoek naar content affiliates "van de eerste minuut". Solliciteer bij Europa's toonaangevende online winkel voor bureaustoelen - wij horen graag van u!

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

60 Dagen

Links

Bureaustoel24 - NL Publishers-programma

Beste affiliates – welkom bij het bureraustoel24/hjh Office affiliate programma!

Goed geld verdienen - met een onderwerp dat al jaren sterk groeit: met professionele bureaustoelen en kantoormeubilair, evenals de juiste accessoires voor de commerciële sector en gebruik in het thuiskantoor.

Met meer dan 60.000 direct beschikbare individuele stoelen op voorraad, hebben we Europa's grootste instant assortiment in het segment zitmeubelen voor op kantoor. Vanuit de meer dan 400 verschillende modellen is er voor iedereen een ergonomisch ideale stoel te vinden voor elke gebruiker (Business to Business en eind consumenten), voor elke toepassing en voor elk budget. Uitgebreide service, individueel deskundig advies en een garantie van maximaal vier jaar zorgen voor tevreden klanten, zelfs na aankoop. Ons merk hjh Office staat voor de beste functionaliteit, solide afwerking en een eerlijke prijs-prestatieverhouding van onze producten. Aantrekkelijke ontwerpen en moderne elementen leggen bijzondere accenten in elke kamer en zorgen voor meer plezier in het zitten.

Maar wat haal je hier als affiliate uit? Volledige focus op een zeer interessant e-commerceassortiment - dit geeft gegarandeerde hoge conversiepercentages en hoge aankoopbedragen.

WORD ONDERDEEL VAN ONS AFFILIATE PROGRAMMA EN VERDIEN GELD MET JE WEBSITE.

De voordelen als je met ons samenwerkt?

  • Aantrekkelijke vergoeding tot 10% per verkoop op hoge aankoopbedragen
  • Verscheidenheid aan voortdurend bijgewerkte advertentiemedia, zoals  zeer uitgebreide productgegevensfeed, promoties (in tekst en afbeeldingen), een uitgebreide beelddatabank en banners
  • Testproducten voor onze partners
  • Een bureaustoel24 affiliate support team dat altijd voor je beschikbaar staat
  • 60 dagen cookie levensduur

WIJ WILLEN AFFILIATES DIE VOOROP LOPEN IN DE CUSTOMER JOURNEY!

Affiliate marketing is dood? Lang leve affiliate marketing! We willen affiliates die ons "van de eerste minuut" promoten en  ons merk en ons aanbod op een constructieve wijze onder de aandacht brengen. Daarom sluiten we ‘last minute’ affiliates  bijna volledig uit, d.w.z. couponing, cashback, loyaliteitssystemen, shopping databases/ prijsvergelijkingen, retargeting / real-time bieden. Als klassieke content affiliate, blogger, influencer of SEO kun je zo ongestoord een goede bijdrage leveren en heb je alle mogelijkheden geld verdienen, zonder dat snelverdieners zonder inhoud meeliften

(Alleen in zeer zeldzame uitzonderlijke gevallen behouden wij ons het recht voor om eventueel te werken met couponsites of loyaliteitssystemen.)

Wij werken met prijsvergelijkingen/shopping databases direct via CPC. Deze hebben geen invloed op de beloning van affiliates.  Prijsvergelijkers/shopping databases dienen direct contact met ons op te nemen voor een samenwerking.

PRODUCTTESTS EN GETUIGENISSEN

Als je onze ondersteuning nodig hebt voor producttests of getuigenissen met onze bureaustoelen of kantoormeubilair, neem dan ook contact met ons op. Voorwaarde: Als je producttests en/of vergelijkingen maakt, moetje de gebruiker wel transparant uitleggen volgens welke procedure de producten worden geëvalueerd. En je moet aangeven dat het reclame is en dat je er geld mee verdient.

CONTACT

Om deel te nemen aan ons affiliate programma, moet je jezelf registreren bij Awin en vervolgens bij ons affiliateprogramma op Awin. Wij controleren dan of je website(s) aan onze eisen voldoen.

Heb je vragen over ons affiliate programma of wilt je wensen of ideeën met ons bespreken, neem dan direct contact met ons op. Hieronder vind je onze contactpersonen:

--------------------------------------------------------------

Sebastiaan Schmurlack

Online Marketing Manager

+49 881 924 521 111

sebastian.schmurlack@buerostuhl24.com

We hopen je snel te mogen verwelkomen als partner!