Oppsummering

Et dansk tilbehør- og fashionbrand som er forelsket i farger, glitter og unike print. Våre fire årlige kolleksjoner avspeiler alltid sesongens trender og tendenser innenfor: vesker, skjerf, undertøy/badetøy, sokker, hår tilbehør og klær.

Betalinger

Attribusjon periode (cookie-lengde)

30 dager

Lenker

Beck Söndergaard NO affiliate-program

Samarbeid med Becksöndergaard!

Vi er Becksöndergaard: Et dansk tilbehør- og fashionbrand som er forelsket i farger, glitter og unike print. Vi har en leken og uhøytidelig tilnærming til nyanser og materialer, samtidig som vi er tro mot våre skandinaviske røtter. Vi skaper design som man elsker, som overrasker og som setter prikken over i’en uansett begivenhet. Våre fire årlige kolleksjoner avspeiler alltid sesongens trender og tendenser innenfor: vesker, skjerf, undertøy/badetøy, sokker, hår tilbehør og klær.

Vi har både et bredt og dypt sortiment for å kunne imøtekomme kvinnens behov, uansett om hun har bruk for en skulderveske til hverdagen eller en lekker pysjamas. Vi jobber alltid med ulike materialer i alle kategorier, men felles for alle produktene er den holdbare kvalitet og det stilsikre fargerike designet.

Vi sitter alltid klar hvis du skulle ha spørsmål eller mangler bildemateriale.

Våre provisjonsnivåer

  • Blogg/content/influencers: 10-15% CPA
  • Cashback/Loyalty: 8% CPA
  • Voucher: 4% CPA
  • Student sites: 6% CPA
  • CSS standard: 5% CPA
  • Price comparison: 8% CPA

*Merk en cookie tid på 30 dager.

 

Regler for rabattkoder

Becksöndergaard sender selv ut rabattkoder til kunder via e-post eller annen form for reklame. Det blir ikke betalt provisjon for salg generert gjennom disse rabattkodene. Det er kun tillat å dele rabattkoder som Becksöndergaard kommuniserer direkte gjennom Awin. Vi gir også utvalgte affilierende muligheter for å jobbe med unike rabattkoder. Vilkår for og gyldighet av rabattkoder skal angis tydelig.

 

Google Shopping Publishers

Please be advised CSS Google Shopping activity can only be run with specific written permission from the client or the Awin account manager. If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected!