Overzicht

Bitiba.nl is een online voordeelwebshop voor dierenbenodigden. Onderdeel van Zooplus NL, Bitiba is extra voordelen voor consumenten die in grote aantallen/volumes dierenbenodigdheden kopen. Gratis verzenden vanaf 29 EURO en korting die stapelt!

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Bitiba NL Publishers-programma

Goedkope online dierenwinkel: Bitiba.nl

Voordelige dierenbenodigdheden voor jouw hond, kat, knaagdier, vogel of vis!

Welkom in de online dierenwinkel bitiba, waar je al jouw dierenbenodigdheden kunt vinden tegen lage prijzen. Vanwege een ruim assortiment aan dierenspullen voor hondenkattenknaagdierenvogels en vissen ben je bij bitiba altijd aan het juiste adres.

Bij bitiba heb je de keuze tussen verschillende topmerken dierenvoer voor zowel hond en kat, waaronder Royal Canin, Hill's, Eukanuba, Gourmet en Whiskas. Niet alleen voor dierenvoer, maar ook voor andere producten, zoals krabpalen voor de kat, snacks voor de hond of een aquarium voor vissen kun je bij bitiba terecht.

 

Email voorwaarden:

Het versturen van commericiele uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

  • Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool, deze is beschikbaar via de toolbar “hulpmiddelen” en daarna “goedkeuringen e-mailcampagne”, in het geval van een engelse account is hij te vinden onder “Toolbox” daarna “Email Campaign Approvals.
  • Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
  • De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
  • De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.

Kortingscodes voorwaarden:

Het is voor alle aangesloten partners enkel en alleen toegestaan om kortingscodes van zooplus te communiceren/promoten die beschikbaar zijn gesteld in het Awin platform. Conversies die voortvloeien uit promotie van couponcodes die niet in het Awin platform staan worden afgekeurd. Het promoten van couponcodes die niet in het Awin platform staan kan resulteren tot het uitsluiten van deelname aan het zooplus affliate programma.

 

Affiliates die puur Google Chrome extensies zijn worden niet geaccepteerd.