Overzicht

Hét online tuinwarenhuis van Nederland, waarbij u snel, gemakkelijk en voordelig uw tuinartikelen bestelt. Intergard is een milieubewuste, exporteur, importeur en groothandelaar van tuinartikelen.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

InterGard tuinartikelen NL Publishers-programma

Hét online tuinwarenhuis van Nederland, waarbij u snel, gemakkelijk en voordelig uw tuinartikelen bestelt. Intergard is een milieubewuste, exporteur, importeur en groothandelaar van tuinartikelen. Daarnaast zijn wij erg internationaal georiënteerd, naast het feit dat het klantenbestand zeer breed verspreid is, wordt er ook samengewerkt met fabrikanten over de hele wereld. Zo wordt er samengewerkt met leveranciers vanuit Rusland, Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Door deze samenwerkingen en het feit dat wij fungeren als directe importeur, kunnen wij onze klanten zeer aantrekkelijke prijzen bieden.  

Intergard biedt u een zeer breed assortiment aan wat onder anderen bestaat uit: natuurlijke tuinschermenhouten tuinschermenhout/betonschuttingen, tuinhuizenblokhuttenbarbecuessierbestratingbevestigingsmaterialenspeeltoestellenpaalhoudershoutverbinders en tuinbeslag. Tevens bevat het assortiment diverse soorten tuinhout zoals: tuinkassentuinmeubelenpicknicktafels en tuinhekken. Alle producten uit dit ruime assortiment worden u aangeboden tegen zeer voordelige prijzen.

Intergard is een flexibele organisatie dat haar klanten in verschillende talen te woord kan staan, ook kunt u ook bij ons terecht wanneer u specifieke productwensen heeft. Indien u eigenschappen en/of een product met bepaalde afmetingen wenst, kunnen wij deze aangepaste producten aan de hand van monsters of tekeningen leveren.

Tevens is het gehele assortiment op voorraad, waardoor wij u een korte levertijd kunnen garanderen. Hierdoor kunnen de door u bestelde tuinartikelen snel bij u thuisbezorgd worden. Ook bezorgen wij door heel Europa, zo kunt u al uw benodigdheden voor in de tuin gemakkelijk en waar u ook bent voordelig bestellen vanuit uw luie stoel.

Of u nu op zoek bent naar een loungeset, een speeltoestel of een nieuwe schutting, in ons assortiment vindt u vrijwel alle tuinbenodigdheden die u wenst.

Aanbiedingen bij Intergard Import Export

Bent u op zoek naar tuinartikelen tegen de scherpste prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op dit moment zijn in de webwinkel diverse tuinartikelen vanuit het assortiment sterk in prijs verlaagd. Profiteer van de scherpe aanbiedingen op producten uit de categorieën: houtschuttingen, betonschuttingen, natuurlijke tuinafscheidingen, tuinhuizen, tuinhout, grind, speeltoestellen, tegels, hekwerk, gaaspanelen, tuinbeslag, bouwbeslag, plantenbakken en barbecues.

Wanneer u gebruik maakt van aanbiedingen uit het Intergard assortiment, profiteert u van kortingen oplopend tot ruim 50%! Zo kan uw voordeel bij aankoop vanuit de webwinkel van een loungeset oplopen tot wel 400 euro.

Bij Intergard maakt u gebruik van de keuze uit een ruim assortiment aan tuinartikelen, met een korte levertijd en de scherpste prijzen.