Overzicht

Bij Tuinland bent u altijd aan het juiste adres voor uw huis en tuin.U vindt hier alles; van binnen tot buiten, van klusmateriaal tot decoratie.Kortom: Tuinland is thuis in alles voor uw huis!

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Tuinland NL Publishers-programma

Hey Publisher,


Ik ben Christy, marketeer bij tuinketen Tuinland.nl

Naast 4 prachtige grote winkels hebben wij ook een goedlopende webshop waarmee wij Nederland en België bedienen.

Recent zijn wij gaan samenwerken met Awin om zo de naam Tuinland nog verder te verspreiden.

In 1919 is ons bedrijf ontstaan als zadenhandel en kwekerij. In de jaren die daar op volgde begon Girbe Senior, de vader van de huidige eigenaar samen met een groep andere ondernemers Intratuin. In 2004 wilde hij de vrijheid als ondernemer terug en doopte zijn winkel om naar Tuinland.

Ons assortiment kenmerkt zich door sfeervolle artikelen voor huis en tuin. Zo kun je bij ons ook online kamerplanten kopen (helemaal hip trouwens!). In de maanden maart, april en mei is het ontzettend druk op de website. Miljoenen bezoekers weten ons dan goed te vinden. In november en december is het misschien nog wel drukker! Tuinland staat bekend om haar grote kerstwinkels/shows en uiteraard blijven wij online ook niet achter met kerst. 

Ik maak graag kennis met jullie en heb je vragen? Ik zit voor je klaar!. Op ons hoofdkantoor in Assen staat altijd de koffie voor je klaar!

In Q1 2023 ontwikkelden wij onze nieuwe webshop. Het assortiment lijkt nu nog wat magertjes, maar de komende weken gaan wij deze hard aanvullen!

Wij hopen op een toffe samenwerking.

Met groene groet,

Christy