Sammanfattning

Burton Snowboards är en tillverkare av snowboards som grundades av Jake Burton Carpenter 1977. Företaget specialiserar sig på ett produktutbud av snowboards, bindningar, boots, ytterkläder, kläder, hjälmar, skyddsglasögon och tillbehör.

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Burton Snowboards SE Affiliateprogram

Om Burton

Jake Burton Carpenter grundade Burton Snowboards från sin lada i Vermont år 1977 och har ägnat resten av sitt liv åt snowboardåkning. Sedan grundandet har Burton haft en viktig roll när det kommer till att få snowboardåkning att växa från en bakgårdshobby till en sport i världsklass genom att skapa banbrytande produkter, stödja ett team av åkare och sätta press på semesterorter att tillåta snowboardåkning. Idag designar och producerar Burton marknadsledande produkter för snowboardåkning och utomhusaktiviteter. Burton är ledande när det gäller hållbarhet inom utomhus- och vintersportbranscherna och har som världens första snowboard-företag belönats med B Corporation®-certifieringen. Burton är privatägt av Donna Carpenter och har sitt huvudkontor i Burlington, Vermont i USA och kontor i Österrike, Japan, Australien, Kanada och Kina.

För mer information on Burton, gå till www.burton.com och följ oss på facebook.com/burtoneurope och Instagram @burtoneurope. 

Om Anon: Anon grundades av Burton Snowboards 2001 och erbjuder ett sammanhängande erbjudande av skidglasögon och linser, högpresterande hjälmar, förstklassiga ansiktsmasker samt tillbehör. Från enastående innovation och design till branschledande teknik som Magna-Tech® med snabb linsbytesteknik och MFI® magnetisk ansiktsmaskintegration har Anon etablerat sig som ett inkluderande varumärke för alla bergsentusiaster.  

För mer information, besök www.anonoptics.comfacebook.com/anonoptics, instagram.com/anonoptics.

Kategorier: Snowboards, bindningar, boots, outerwear, apparel, hjälmar, goggles och accessoarer