Summary

Širok asortiman ličnih auto guma, gume za motore, lake teretne i kamionske gume, gume za autobuse, specijalne gume, bicikl gume i komplet točkova.

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Autogume SRB Affiliate Programme

autogume.rs by Delticom

Delticom, evropski vodeći internet distibuter guma je od 1999.godine osnovan u Hanoveru. Kompanija nudi svojim privatnim i poslovnim korisnicima u 128 on-line prodavnice u 42 zemalja. Širok asortiman auto guma, gume za motore, lake teretne i kamionske gume, gume za autobuse, specijalne gume, bicikl gume i komplet točkova. Na nezavisnoj test platformi sajta Tyretest.com, klijenti mogu da dobiju jednu neutralnu podršku pre nego što se odluče za više od 100 brendova guma i da izaberu 25.000 modela prikladnih guma. Vršimo dostavu i montažu na više od 34.000 servisnih partnerskih radionica s kojim Delticom sarađuje i koji omogućava direktne isporuke guma na adresu za montažu vozila kupca - ili na drugu željenu adresu za dostavu.

Delticom je trgovina na veliko u zemlji i inostranstvu.

 

Povoljne cijene, ogroman izbor i top kvalitet, oduševili su preko 6,2 miliona zadovoljnih kupaca delom sveta. Profitirajte od potencijala rasta i postanite partner autogume.rs programa.

 

Prednosti na prvi pogled:

  • Jednostavno i udobno  on-line naručivanje 24 sata
  • Gume po veoma niskim cenama
  • Cene guma uključuju troškove isporuke
  • Više od 100 različitih brenodva guma i više od 25000 tipova guma
  • Veliki broj montažnih servisera
  • Veliki izbor načina plaćanja


Oglašavanje:
U našem partnerskom programu imamo razne atraktivne reklamne materijale koji su uključeni. Vrhunac ovog oglašavanja je naš konfigurator guma. Ovaj konfigurator omogućava preciznu pretragu za gume i time skraćuje vreme kupovine. Ovaj reklamni materijal dostupan je i kao "white label" verzija, tj. možete ga prilagoditi po željenoj boji i obliku Vaše web stranice.

Kako bi svojim korisnicima omogućili kupovinu što je jednostavanije moguće, najbolje je koristiti naša uspešna polja za pretraživanje guma, koji Vam pokazuju zimske i letnje gume (u zavisnosti od sezone, najpopularnije dimenzije guma: 195/65 R15).

Popusti na bazi vaučera koji nisu objavljeni kroz program neće se uzeti u razmatranje jer oni pripadaju spoljnoj vezi marketing sistema. Takođe, narudžbine napravljene preko telefona neće biti uzete u obzir.

 

 

Autogume.rs by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.