Resumé

Homeroom er Ellos Groups nystartede onlinebutik for møbler og boligindretning. En sikker kilde til trends, tradition og kvalitet - til gode priser. At samarbejde med os betyder, at du samarbejder med et brand, der satser stort og vil gøre boligindretning

Betalinger

Attributionsperiode (cookieperiode)

30 Dage

Links

Homeroom DK Affiliate program

Samarbejd med Homeroom -

Homeroom er Ellos Groups nystartede onlinebutik for møbler og boligindretning. En sikker kilde til trends, tradition og kvalitet - til gode priser. At samarbejde med os betyder, at du samarbejder med et brand, der satser stort og vil gøre boligindretning rigtig nemt og sjovt. Med os kommer du med på en rejse mod at blive Nordens førende inden for e-handel med boligindretning.

Vi tilbyder både vores egne kollektioner men fremfor alt en mængde mere eller mindre kendte brands. Hos os finder du alt inden for møbler og boligindretning til hjemmet, både indendørs og udendørs. Vores udvalg er enormt og priserne er fordelagtige!

Vi skaber en levende dialog med vores kunder via aktive kampagner og spændende konkurrencer. Vi holder os hele tiden på forkant med de seneste trends inden for indretning, og vi tilbyder høj provision. Tøv ikke med at fortælle os, hvis du vil have hjælp med produkter eller billedmaterialer.

Fordele ved Homerooms affiliate-program
- Et nyt brand inden for boligindretning som satser stort på at vokse hurtigt

- Et stort og bredt udvalg med både egne kollektioner og mærkevarer

- Et af Nordens største udvalg af møbler og boligindretning

- Mulighed for eksklusive koder
- Regelmæssige annoncekampagnerProvisionsgrupper

- Standard: 8%

- Editorial content: 6-10%

- Rabatkode: 2% (Homeroom jobbar endast med ett fåtal utvalda publisher inom voucher)

- Cashback/Loyalty: 5%

- CSS: 5%

- Blog/Influencer: 12%Regler for rabatkoder:

Det er IKKE tilladt at bruge rabatkoder fra e-mail, papirpost eller anden reklame, som Homeroom sender direkte til sine kunder. Der bliver ikke betalt provision for salg genereret med sådanne rabatkoder. Derimod er det tilladt at markedsføre rabatkoder, som Homeroom kommunikerer direkte gennem Awin. Homeroom kan også give udvalgte affilierede mulighed for at arbejde med rabatkoder. Vilkår for og gyldighed af rabatkoder skal angives tydeligt.

 

CSS Publishers

Please be advised, CSS Google Shopping/Bing Shopping activity can only be run with specific written permission from the advertiser or the Awin account manager(marcus.petersson@awin.com). If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected. CSS(Google shopping/Bing Shopping) activity with brand bidding on "Homeroom" or misspelling of its name is forbidden.
SEM is not allowed!