Summary

Homeroom on Ellos Groupin uusi huonekalujen ja kodinsisustuksen verkkokauppa. Trendejä, perinteitä ja laatua - aina hyvään hintaan.

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Homeroom FI Affiliate Programme

Tule yhteistyöhön Homeroomin kanssa -

Homeroom on Ellos Groupin uusi huonekalujen ja kodinsisustuksen verkkokauppa. Trendejä, perinteitä ja laatua - aina hyvään hintaan. Yhteistyö kanssamme pitää sisällään vahvasti kasvavan tuotemerkin, jonka ajatuksena on tehdä kodinsisustamisesta erittäin helppoa ja hauskaa. Pääset osaksi matkaamme kohti pohjoismaisten kodinsisustuksen verkkokauppojen kärkeä.

Meillä on sekä omia mallistoja että paljon tunnettuja ja erittäin tunnettuja tuotemerkkejä. Meiltä löydät kaikkea huonekaluista kodinsisustukseen sekä sisälle että ulos. Valikoimamme on laaja ja tuotteet hintansa arvoisia!

Pidämme tiiviisti yhteyttä asiakkaisiimme jatkuvilla kampanjoilla ja jännittävillä kilpailuilla. Meiltä löydät aina uusimmat sisustustrendit ja tarjoamme korkean provision. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua tuotteiden tai kuvamateriaalin kanssa.

Homeroomin affiliate-ohjelman edut
- Uusi sisustuksen tuotemerkki, joka panostaa voimakkaasti nopeaan kasvuun

- Suuri ja laaja valikoima sekä omia mallistoja että merkkituotteita

- Yksi Pohjoismaiden suurimmista huonekalujen ja kodinsisustuksen valikoimista

- Mahdollisuus upeisiin koodeihin
- Säännölliset mainoskampanjat

- Provisioasteikko (myy enemmän ja ansaitse suurempi palkkioprosentti)Provisiotasot

- Perustaso 8%

- Editoiral content 6-10%

- CSS 5%

- Cashback/Loyalty 5%

- Alennuskoodi 2% (only pre-selcted publishers allowed)

- Blogi/Influencer 12%


Seuraavalle tasolle päästäksesi ota yhteyttä: marcus.petersson@awin.com. Myyntitaso koskee viimeistä 30 päivää.

HUOM! Hintavertailusivustot, alennuskoodit ja kampanjat eivät sisälly provisioasteikkoon.

Alennuskoodien käyttöä koskevat säännöt:

Homeroomin asiakkailleen lähettämien uutiskirjeiden, painotuotteiden tai muiden mainosten alennuskoodeja EI saa käyttää. Näiden alennuskoodien kautta tulleesta myynnistä ei makseta provisiota. Sen sijaan Homeroomin suoraan Awinille kommunikoimia alennuskoodeja on luvallista mainostaa. Homeroom voi myös antaa valikoiduille affiliaateille mahdollisuuden työskennellä alennuskoodien kanssa. Alennuskoodien ehdot ja voimassaoloaika tulee ilmoittaa selkeästi.

 

CSS Publishers

Please be advised, CSS Google Shopping/Bing Shopping activity can only be run with specific written permission from the advertiser or the Awin account manager(marcus.petersson@awin.com). If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected. CSS(Google shopping/Bing Shopping) activity with brand bidding on "Homeroom" or misspelling of its name is forbidden.
SEM is not allowed!