Oppsummering

Homeroom er Ellos Groups nystartede nettbutikk for møbler og interiør. En sikker kilde for trender, tradisjoner og kvalitet – til gode priser. Samarbeider du med oss, betyr det at du samarbeider med et varemerke som satser stort, og som vil gjøre interiør

Betalinger

Attribusjon periode (cookie-lengde)

30 dager

Lenker

Homeroom NO affiliate-program

Samarbeid med Homeroom –

Homeroom er Ellos Groups nystartede nettbutikk for møbler og interiør. En sikker kilde for trender, tradisjoner og kvalitet – til gode priser. Samarbeider du med oss, betyr det at du samarbeider med et varemerke som satser stort, og som vil gjøre interiør skikkelig enkelt og morsomt. Med oss får du være med på reisen til å bli Nordens ledende e-handel innen hjemmeinnredning.

Vi tilbyr både våre egne kolleksjoner og framfor alt en rekke mer eller mindre kjente varemerker. Hos oss finner du alt innen møbler og interiør til hjemmet, både innendørs og utendørs. Utvalget vårt er enormt og produktene prisgunstige!

Med aktive kampanjer og spennende konkurranser skaper vi en levende dialog med kundene våre. Vi ligger hele tiden i forkant når det gjelder trender innen interiør, og vi tilbyr høye provisjoner. Ikke nøl med å kontakte oss om du vil ha hjelp med produkter eller bildemateriale.

Fordeler med Homerooms affiliate-program
- Et nytt varemerke innen hjemmeinnredning som skal satse stort på å vokse raskt

- Et stort, bredt utvalg med både egne kolleksjoner og merkevarer

- Et av Nordens største utvalg av møbler og interiør

- Muligheten for eksklusive koder

- Regelmessige annonsekampanjer
Provisjonsgrupper

- Standard 8%

- Editorial content 6-10%

- Cashback/loyalty 5%

- Rabattkode 2% (Homeroom jobbar endast med ett fåtal förvalda publishers)

- Blogg/influencer 12%

- CSS 5%


OBS! Nettsider for prissammenligning, rabattkoder og kampanjer er ikke inkludert i provisjonstrappen.

Regler angående rabattkoder:

Det er IKKE tillatt å bruke rabattkoder fra e-post, papirutsendelser eller fra noen annen reklame som Homeroom sender direkte til kundene. Det betales ikke provisjon for salg generert av slike rabattkoder. Det er derimot tillatt å markedsføre rabattkoder som Homeroom kommuniserer direkte gjennom Awin. Homeroom kan også gi utvalgte affiliates muligheten til å jobbe med rabattkoder. Vilkår og gyldighetstid for rabattkoder må være tydelig angitt.

CSS Publishers

Please be advised, CSS Google Shopping/Bing Shopping activity can only be run with specific written permission from the advertiser or the Awin account manager(marcus.petersson@awin.com). If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected. CSS(Google shopping/Bing Shopping) activity with brand bidding on "Homeroom" or misspelling of its name is forbidden.
SEM is not allowed!