Sammanfattning

Homeroom är Ellos Groups nystartade onlinebutik för möbler och heminredning. En säker källa för trend, tradition och kvalité - till bra priser. Med oss får du vara med på en resa mot att bli Nordens ledande e-handel inom heminredning.

Primär region

Sverige

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

Homeroom SE Affiliateprogram

Homeroom SE Affiliateprogram

Samarbeta med Homeroom -

Homeroom är Ellos Groups nystartade onlinebutik för möbler och heminredning. En säker källa för trend, tradition och kvalité - till bra priser. Att samarbeta med oss innebär att du samarbetar med ett varumärke som satsar stort, och som vill göra heminredning riktigt enkelt och roligt. Med oss får du vara med på en resa mot att bli Nordens ledande e-handel inom heminredning.

Vi erbjuder både våra egna kollektioner, men framför allt en mängd mer eller mindre kända varumärken. Hos oss finner du allt inom möbler och heminredning till ditt hem, både inomhus och utomhus. Vårt utbud är enormt och produkterna prisvärda!

Med aktiva kampanjer och spännande tävlingar skapar vi en levande dialog med våra kunder. Vi håller oss ständigt i framkant när det kommer till trender inom inredning och vi erbjuder höga provisioner. Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp med produkter eller bildmaterial.

Fördelar med Homerooms affiliate-program
- Ett nytt varumärke inom heminredning som kommer att satsa stort på att växa snabbt

- Ett stort, brett utbud med både egna kollektioner och märkesvaror

- Ett av Nordens största utbud av möbler och heminredning

- Möjlighet till exklusiva koder
- Regelbundna annonskampanjer

- Provisionstrappa (sälj mer och få högre procent)

 

Provisionsgrupper

- Standard 8% 

- Rabattkod 4% 

- Blogg 15%

För att få nästa steg i trappan måste ni meddela marcus.petersson@awin.com. Försäljningsnivån avser senaste 30 dagarna.

OBS! Prisjämförelsesidor, rabattkoder och kampanjer ingår ej i provisionstrappan. 

Regler kring rabattkoder:

Det är INTE tillåtet att använda rabattkoder från e-mail, pappersutskick eller från någon annan reklam som Homeroom skickar direkt till sina kunder. Provision kommer inte betalas för försäljning genererad med sådana rabattkoder. Det är däremot tillåtet att marknadsföra rabattkoder som Homeroom kommunicerar direkt genom Awin. Homeroom kan även ge utvalda affiliates möjlighet att arbeta med rabattkoder. Villkor och giltigthetstid för rabattkoder måste anges tydligt.

Google Shopping Publishers

Please be advised CSS Google Shopping activity can only be run with specific written permission from the client or the Awin account manager. If it is run without this permission, any sales tracked might be rejected.