Overzicht

Scapino.nl is de online schoenenwinkel van Scapino, de grootste aanbieder in Nederland op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

15 Dagen

Links

Scapino NL-BE Publishers-programma

Omschrijving

Scapino.nl is de online schoenenwinkel van Scapino, de grootste aanbieder in Nederland op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Behalve eigen merken als Blue Box, Dutchy, Mountain Peak en Pediforma voert Scapino een uitgebreid assortiment topmerken als Ecco, Puma, Nike, Adidas, Skechers en Hush Puppies. Voor kinderen heeft Scapino een groot assortiment kinderschoenen die voorzien zijn van het keurmerk van orthopedisch chirurg Dr. Visser.

 

Scapino.nl

Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf opgericht in 1974. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus. We bieden praktische regenlaarzen aan, maar ook trendy laarsjes; comfortabele basic T-shirt maar ook fashionable hardloop-topjes. Natuurlijk denken we ook aan de nodige onderhoudsmiddelen voor lang schoenplezier.

 

Persoonlijk

Onze klanten vinden onze artikelen in de filialen en 24 uur per dag op scapino.nl. Ons doel is dé on- en offline speler in de markt te worden waar de klant altijd direct – op ieder moment en op iedere plek – zijn slag kan slaan. De klant staat bij ons natuurlijk voor 100% centraal. Of dat nu in een filiaal is of aan de telefoon bij de klantenservice. Persoonlijke aandacht geven is onze tweede natuur. Iedere shopbeleving moet een positieve zijn, of dat nu in het filiaal of online is.

 

Alle klantvoordelen op een rij:

- Uitgebreide collectie schoenen, mode- , sport- en vrijetijdsartikelen voor het hele gezin

- Bestellingen in de webshop kunnen geruild worden in een van de 169 winkels

- Voor 21 uur besteld, morgen in huis

- Eerst passen, na 14 dagen betalen (Afterpay)

- Verzending in Nederland en België voor slechts € 2,-

- 30 dagen retourtermijn

 

Alle publisher voordelen op een rij:

-Uitgebreide productfeed

-Cookietijd van 15 dagen

-Groot aanbod aan actuele promotiemiddelen

-Wisselende klant- en affiliate promoties

 

Scapino heeft geregeld leuke promoties en acties voor klanten en affiliate partners.

 

Productfeed

Scapino stelt een uitgebreide productfeed beschikbaar om de artikelen optimaal te promoten.