Overzicht

Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Praxis NL Publishers-programma

Het Praxis affiliate programma

Praxis is de grootste DIY-speler met een affiliate programma in Nederland. In onze e-shop verkopen we ruim 40.000 producten en dit aantal groeit iedere dag. Als affiliate kun je via Praxis producten verkopen, die bij andere adverteerders niet aangeboden worden. Praxis is expert op het gebied van vloeren en laminaat en legt hier dan ook de focus op binnen het affiliate kanaal.

Wat maakt Praxis uniek?

Praxis is er voor de makers. We zijn allemaal gemaakt om te maken. Bij Praxis helpen we je altijd verder. Met stappenplannen, workshops en advies. Wij zijn er voor de makers!

Hoe bewijzen wij dit?

 

1.Wij zijn dichtbij onze makers

Wij zijn fysiek, virtueel en mentaal dichtbij, met onze om de hoek, vlakbij jouw winkelcentrum, op de route naar je werk of met één druk op de knop via online mogelijkheden
 

2.Wij helpen je kiezen uit ons brede DIY assortiment

Wij bieden een assortiment aan met de juiste kwalitatieve (makers) producten. Wij helpen je bij je keuze. In de winkel, telefonisch en online. En mocht je onverhoopt toch de verkeerde keuze maken, dan mag je jouw aankoop altijd ruilen.

 

3.Wij zijn Co-makers. Wij maken dingen eenvoudiger, inspireren en motiveren

We zijn zelf ook makers en snappen daarom wat het is om een maakproject aan te gaan,  Wij nemen drempels weg door dingen eenvoudig uit te leggen (bijv. via how to’s).  Wij motiveren je een stapje verder te gaan, inspireren, coachen en geven passend advies op jouw ervaringsniveau.

 

4.Wij blinken uit in services die jou helpen zelf (meer) te gaan maken
Wij excelleren in services die jou in staat stellen om zelf (meer) te gaan maken (bijv. maak workshops, persoonlijk winkeladvies, online Q&A etc). Wij lopen hierin voorop.

 

5.Wij brengen makers bij elkaar

Via forums, community, fairs, workshops etc. wisselen we kennis uit tussen onze makers en makers onderling. Maar ook met relevante partijen. Van leveranciers tot relevante dienstverleners (bijv. de klussenier) en ontwerpers, experts en influencers.

 

6.Wij laten je kennis maken met nieuwste technologieën en innovaties op maak gebied

Wij doen veel voorwerk, tests, trials etc. en verkopen alleen die nieuwste snufjes die hun waarde al bewezen hebben.

 

Bezorging

Praxis bezorgt producten in heel Nederland! Plaats je op een werkdag voor 20.00 uur een bestelling op Praxis.nl? Dan wordt deze bijna altijd nog dezelfde dag door ons winkelpersoneel verwerkt en de eerstvolgende dag door de bezorgdienst bij jou aangeboden. Voor grotere artikelen en pallets geldt op werkdagen voor 15:00 uur besteld de volgende dag geleverd. Ook onze leveranciers bezorgen producten bij jou thuis.

Meer klusvoordeel met Praxis Plus!

Log in of meld je aan en maak gebruik van alle Praxis Plus voordelen, zoals:

• Speciale Praxis Plus aanbiedingen
• 1 jaar extra garantie
• 90 dagen retourtijd
• 2 uur gratis aanhanger
• Gereedschap huren zonder borg

Airmiles sparen

Bij Praxis spaar je mee in het grootste loyalty programma in Nederland: Airmiles. Ook bij online aankopen spaar je miles.

Promoties/kortingscodes

  • Gebruik kortingscodes uit andere marketingkanalen van Praxis: het is niet toegestaan om kortingscodes vanuit de Praxis kanalen over te nemen, Enkel de promoties en kortingscodes die via het netwerk worden gecommuniceerd zijn toegestaan om te communiceren. De codes dienen te worden gecommuniceerd zoals deze vanuit het netwerk worden gecommuniceerd, het is dus niet mogelijk om de teksten aan te passen. Voor eventuele unieke kortingscodes kan je contact opnemen met de account manager van het Praxis programma.
  • Misbruik van fouten in prijzen en voorwaarden: Het actief communiceren en promoten van prijsfouten en/of andere onjuistheden in de voorwaarden van Praxis is onder geen enkele voorwaarde toegestaan en hier wordt actief op gecontroleerd. Indien een publisher hierop wordt betrapt, kan de samenwerking per direct worden beëindigd. Praxis behoudt zich het recht om de openstaande sales af te keuren.