Overzicht

size? Is de UK's premium sneaker boutique voor sneaker liefhebbers met een reputatie voor het leveren van de meest exclusieve en gewilde sneakers; Affiliates ontvangen 7% commisie voor het verkopen van full-priced producten en 2% op sale items.

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

SizeOfficial NL Publishers-programma

size? is de grootste sneakerboetiek in de UK en Europa. Voor zowel footwear-connoisseur als sneaker-enthousiastelingen levert size? een breed scala aan footwear, kleding en accessoires voor heren en dames van bekende merken zoals Nike, adidas Originals, Jordan, Carhartt WIP, Converse, Vans en nog veel meer.

Affiliates zullen toegang krijgen tot high-profile streetwear merken met de reputatie voor de meest begeerde, modieuze en exlusieve footwear en kleding. De site wordt voortdurend bijgewerkt met marketingcampagnes, competities en advertenties voor videoclips om mensen te binden aan size? die zich ermee geaccosieerd voelen. Een regelmatig bijgewerkte productfeed zorgt ervoor dat de sites van aangesloten bedrijven continu de nieuwste producten op voorraad kunnen weergeven Generieke banneradvertentie is beschikbaar en wordt regelmatig bijgewerkt. We creëren ook aanvullende, gerichte banners voor nieuwe productlanceringen, speciale aanbiedingen en promoties. Er kan gebruik gemaakt worden van fantastische prijzen die size? te bieden heeft. Competitiebanners worden afgewisseld om het huidige aanbod weer te geven.

Wek met size? omdat:

- size? biedt een breed scala aan merken en stijlen en heeft dus een geweldige conversieratio

- Concurrerende commissietarieven voor een breed scala aan producten *

- Regelmatige updates met nieuwe merken, drops en promoties

- Cookieperiode van 30 dagen voor alle publishers, inclusief cashback sites

- Een regelmatig bijgewerkte productfeed, zodat de nieuwste producten worden getoond na release.

 * voor sommige producten kan geen commissie worden betaald