Overzicht

size? Is de UK's premium sneaker boutique voor sneaker liefhebbers met een reputatie voor het leveren van de meest exclusieve en gewilde sneakers; Affiliates ontvangen 7% commisie voor het verkopen van full-priced producten en 2% op sale items.

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

SizeOfficial NL Publishers-programma

Affiliates hebben profijt van een high profile streetwear brand met een reputatie voor het verkopen van de meest gewilde, modieuze en exclusieve schoenen en kleding. De site wordt voortdurend bijgewerkt met marketingcampagnes, competities en videoclip-brand advertenties waardoor er regelmatig bezoekenrs worden aangetrokken die zich geassocieerd voelen. Regemaltige product feed updates zorgen ervoor dat de sites van de affiliate continu de meest recente, in voorraad producten kunnen tonen. Generieke banner creatie is te allen tijde beschikbaar en wordt bijgewerkt, we creëren ook additional, targeted banners voor nieuwe releases, speciale aanbiedingen en promoties. Mededingingssites kunnen de meest fantastische prijzen aanbieden die size? tot haar beschikking heeft. De competitiebanners worden regelmatig bijgehouden om het huidige aanbod te reflecteren. size? biedt een gratis bezorgservice voor alle orders boven € 60, evenals een gratis retourdienst in de winkel.

Email voorwaarden:

Het versturen van commericiele uitingen vanuit Awin is alleen toegestaan als de publisher aantoonbaar compliant is conform artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet, de richtlijnen van de ACM en de gedragsregels van Awin. De Awin Code of Conduct dient ondertekend in het bezit te zijn van Awin Benelux zodat deze ter alle tijden overdrachtelijk zijn op verzoek van de ACM.

  • Previews moeten ter goedkeuring worden voorgelegd via de E-mail Approval Tool, deze is beschikbaar via de toolbar “hulpmiddelen” en daarna “goedkeuringen e-mailcampagne”, in het geval van een engelse account is hij te vinden onder “Toolbox” daarna “Email Campaign Approvals.
  • Bij het indienen van een preview geeft de publisher aan dat men akkoord gaat met artikel 11.7 van de Telecommunicatie wet en dat er voorafgaande toestemming van alle e-mail ontvangers is verkregen.
  • De uiting mag pas worden verzonden als de adverteerder de preview en verzending heeft goedgekeurd.
  • De publisher is zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties die worden opgelegd als men zich schuldig heeft gemaakt aan het versturen van spam, of het versturen van een commerciele uiting zonder toestemming van de adverteerder.