Sammanfattning

Hunkemöller är Europas största high street underklädesmärke, med fler än 880 butiker i 16 olika länder runt om i världen. Gå med i Hunkemöller Affiliate Program nu!

Betalningar

Tilldelningstid (cookietid)

30 Dagar

Länkar

Hunkemoller SE Affiliateprogram

Hunkemöller, ett nederländskt företag, är Europas största underklädesmärke. Med över 4000 anställda och över 880 butiker i 16 länder är Hunkemöller ett företag i en snabb tillväxtfas. I Sverige har Hunkemöller över 25 butiker och fortsätter att expandera varje år.  

Med sin alltid ökande närvaro på sociala medier är Hunkemöller ett starkt varumärke med över 1.5 miljoner fans på Facebook och 350.000 följare på Instagram. Förutom ett ökat fokus på TV, är affiliatie marketing ett av Hunkemöllers prioriteringar de nästkommande åren. Vi erbjuder ett brett och spännande affiliate program, och är alltid intresserade av nya möjligheter och potentiella samarbeten.

Våra målgrupper är shopping, kvinnor och modesidor. Utöver det är Hunkemöller alltid öppen för andra intressant målgrupper, att delta i nyhetsbrev eller övriga (tillfälliga) samarbeten och specifika aktiviteter. Vid efterfrågan deltar vi även gärna med produkter priser till eventuella tävlingar.

Vänligen kontakta oss direkt eller via vår Awim Account Manager för att diskutera möjligheterna för ett potentiellt samarbete!