Resumé

Hunkemöller er Europas største high street lingeribrand med flere end 880 butikker i mere end 16 lande globalt. Bliv en del af Hunkemöller Affiliate Program nu!

Betalinger

Attributionsperiode (cookieperiode)

30 Dage

Links

Hunkemoller DK Affiliate program

Hunkemöller, oprindelig fra Holland, er Europas største lingeribrand. Med mere end 4000 ansatte og flere end 880 butikker i 16 lande er Hunkemöller en virksomhed i kraftig vækst. I Danmark har Hunkemöller flere end 40 butikker, og åbner nye hvert år.

Hunkemöller har en tydelig tilstedeværelse på de sociale medier, med mere en 1,5 millioner fans på Facebook  og 350.000 følgere på Instagram. Udover øget fokus på TV, er affiliate marketing en af Hunkemöllers øverste prioriteter de kommende år. Vi kan tilbyde et omfattende og spændende affiliate program, og er altid interesseret i nye muligheder og potentielle samarbejdspartnere.

Vores målgruppe er shopping, kvinder og modesites. Herudover er Hunkemöller altid åben for andre interessante målgrupper, at deltage i nyhedsbreve eller øvrige (midlertidige) samarbejder og særlige aktiviteter. Ved forespørgsel deltager vi også gerne med produkter til eventuelle konkurrencer.
Venligst kontakt os direkte, eller via vores Awin Account Manager for at diskutere mulighederne for et potentielt samarbejde!