Summary

gume.com.hr by Delticom - Europski veliki on-line distributer guma - Gume nisu povoljne - Top-kvalitet, jednostavno i udobno

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Gume.com HR Affiliate Programme

gume.com.hr by Delticom

Delticom, Europski vodeći internet distibuter guma je od 1999.godine osnovan u Hannoveru. Tvrtka nudi svojim privatnim i poslovnim korisnicima u 128 on-line trgovine u 42 zemalja, nedostižan, širok asortiment osobnih auto guma, gume za motore, lake teretne i kamionske gume, gume za autobuse, specijalne gume, bicikl gume, komplet kotača (prethodno montirane gume na naplatke), odabrana zamjena auto dijelova i pribora, motorno ulje i baterije.

Na neovisnoj test platformi sajta Tyretest.com, klijenti mogu da dobiju jednu neutralnu podršku prije nego što se odluče za više od 100 marki guma i da izaberu 25.000 modela prikladnih guma Isporučujemo izravno do kupćevog doma, na jedan od svjetskih, na više od 34.000 servisnih partnerskih radionica s kojom Delticom surađuje i koji omogućava izravne isporuke guma na adresu za montažu vozila kupca - ili na drugu željenu adresu za dostavu.

Delticom je trgovina na veliko i prodaje također gume za veletrgovce u zemlji i inozemstvu.

 

Povoljne cijene, ogroman izbor i top kvalitet, oduševili su preko 6,2 miliona zadovoljnih kupaca diljem svijeta. Profitirajte od potencijala rasta i postanite partner gume.com.hr programa.

 

Prednosti na prvi pogled:

  • Jednostavno i udobno do on-line naručivanja 24 sata
  • Gume po veoma niskim cijenama
  • Cijene guma uključuju troškove isporuke
  • Više od 100 marki guma i više od 25000 tipova guma
  • Veliki broj montažnih servisera
  • Veliki izbor načina plaćanja


Oglašavanje:
U našem partnerskom programu imamo razne atraktivne reklamne materijale koji su uključeni. Vrhunac ovog oglašavanja je naš konfigurator guma. Ovaj konfigurator pretvara osobito jako, jer omogućuje točnu potragu za gume i time skraćuje vrijeme kupnje za kupca. Ovaj reklamni materijal dostupan je i kao "white label" verzija, tj. možete ga prilagoditi po željenoj boji i obliku Vaše web stranice.

Kako bi svojim korisnicima omogućili kupnju što je jednostavanije moguće, najbolje je koristiti naša uspješna polja za pretraživanje guma, koji Vam izravno pokazuju zimske i ljetne gume (ovisno o sezoni, najpopularnije dimenzije guma: 195/65 R15).

Popusti na bazi vaučera koji nisu objavljeni kroz program podružnice neće se uzeti u razmatranje jer oni pripadaju vanjskoj podružnici marketing sustava. Također, narudžbe napravljene preko telefona neće biti vraćene.

(Posebni uvjeti na zahtjev.)

Kod pitanja ili sugestija za partnerski program jednostavno nam pišite na e-mail: zanox@delti.com.

 

gume.com.hr by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.