Übersicht

zooplus este cel mai mare magazin online de hrană și accesorii pentru animale de companie din Europa. --------------------- zooplus is the largest online store for food and pet accessories in Europe.

Zahlungen

Attributionszeitraum (Cookielaufzeit)

60 Tage

Links

zooplus RO Partnerprogramm

Compania noastră

zooplus este cel mai mare magazin online de alimente și accesorii pentru animale de companie din Europa. Compania oferă o gamă extinsă de produse pentru iubitorii de animale, inclusiv hrană și accesorii pentru câini, pisici, păsări și animale mici. Vindem la prețuri competitive toate brandurile mari de articole pentru animale de companie.

Beneficiile clientului

Pe lângă faptul că oferim mărci de top și produse de calitate la prețuri accesibile, clienții vor găsi la zooplus și alte beneficii, precum programul de loialitate zooplus și ofertele speciale săptămânale. Transportul este gratuit la comenzile de peste 199 lei.

Beneficiile programului

În cadrul programului nostru de afiliere, avem o rată de conversie de aproximativ 7%. De asemenea, punem la dispoziție bannere disponibile în dimensiuni diverse și un feed cuprinzător cu peste 7000 de produse, inclusiv produse cu oferte speciale.

Comisioane

Oferim o rată standard de 3% pentru clienții noi (prima comandă) și clienții în stadiu incipient (a doua-a treia comandă) și 1% pentru vânzările clienților existenți  - ce sunt deja la a patra comandă sau mai mult.

În funcție de rezultatele partenerilor, ne rezervăm dreptul de a crește aceste comisioane.

______________________________

Our Company

zooplus is the largest online store for food and pet accessories in Europe. Our rapidly expanding company offers an extensive product range for animal lovers, including food and accessories for dogs, cats, birds, and small pets. We sell all major brands of pet supplies at competitive prices.

Customer benefits

As well as offering top brands and quality products at affordable prices, customers will find a range of other benefits, such as the zooplus loyalty program and weekly special offers. Shipping is free on orders over 199 lei.

Program Benefits

We offer a high conversion rate of around 7% on our affiliate program with a wide range of banner sizes. We also offer a comprehensive data feed with over 7000 products including special-offer products.

Commission Structure

We offer a standard rate of 3% on New Customer (1st order) and Early Stage Customers (2nd-3rd order) and 1% on Existing Customer sales.

Depending on how successful the performance over a certain time period, we reserve the right to increase these rates.

team zooplus.ro

______________________

Detailed terms and regulations for promotion of zooplus RO program you can find here:

Terms and Conditions of cooperation with zooplus RO affiliate program