Summary

gumik.hu by Delticom, Európa legnagyobb online gumikereskedése - Jutányos gumiabroncsok - Top min?ség, egyszer?en és kényelmesen

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

60 Days

Links

Gumik HU Affiliate Programme

gumik.hu by Delticom AG

 

Delticom - a sikeres profil

A Delticomot, Európa vezető gumiabroncs-kereskedelmi vállalatát 1999-ben alapították Hannoverben. A cég 42 országban, 128 webáruházban példátlanul széles választékot kínál magán és üzleti ügyfeleinek személygépkocsira, motorkerékpárra, könnyű teherautóra, tehergépkocsira és buszokra való gumiabroncsokból, speciális gumikból, kerékpárgumikból, komplett kerekekből (a felnire előre felszerelt gumik), válogatott személygépkocsi-alkatrészekből és kiegészítőkből, valamint motorolajból és akkumulátorból.  

A Gumiteszt.com független platformon ügyfeleink más vásárlók véleménye alapján semleges segítséget kaphatnak vásárlás előtt, mielőtt a több, mint 100 gumimárka és 25 000-féle modell közül kiválasztják a megfelelő gumit. A szállítás a megrendelő igényei szerint vagy házhoz, vagy a Delticommal világszerte együttműködő, több, mint 34.000 szervizpartner egyikébe történik, amelyek ügyfeleink számára lehetővé teszik a felszerelendő gumiabroncsnak a szerelőműhely címére való közvetlen szállítását – avagy bármilyen kívánt címre.

A nagykereskedelmi üzletágban a Delticom mind külföldi, mind belföldi nagykereskedőknek forgalmaz gumiabroncsot.

 

A kedvező árak, az óriási választék és a kiváló minőség már 6,2 millió elégedett vásárlót meggyőzött világszerte. Profitáljon fejlődésünkből és legyen az gumik.hu-program partnere.

 

Amit kínálunk:

  • egyszerű és kényelmes rendelés online, éjjel-nappal
  • rendkívül kedvező árú gumik
  • a gumi ára magában foglalja az áfát és a szállítási költséget is
  • több, mint 100 gumimárka és több, mint 25 000-féle gumitípus
  • több, mint 350 szervizpartner
  • számos fizetési lehetőség

 

Hirdetőeszközök:
Partnerprogramunk számos attraktív hirdetési megoldást kínál.
Egyik kiemelkedő eszközünk a gumikonfigurátor, amely lehetővé teszi a kívánt gumiabroncsra való pontos rákeresést, így az ügyfél gyorsan és kényelmesen vásárolhat. Ez a hirdetőeszköz ún. white label formában is rendelkezésre áll, azaz igény szerint honlapjához igazíthatja színben és méretben.

Leegyszerűsítheti ügyfelei számára a vásárlást, ha alkalmazza gumikereső dobozunkat, amelyet a szezonnak megfelelően, előre beállít téli ill. nyári gumikra és a legnépszerűbb gumiméretre (195/65 R15).

A jutalék engedélyezése az áru kiküldésétől számított 30 napos visszaküldési határidő lejárta után történik. Ez 4-6 hétig is eltarthat. Kérjük szíves megértését.

Azon utalványalapú kedvezmények, amelyek nem voltak bejelentve  a partnerprogramok által, nem  lesznek  figyelembe véve, mert a külső marketing partnerrendszerhez tartoznak. A telefonon keresztül leadott  megrendelések ellenértékét nem térítjük vissza.

(Különleges feltételek kérésre.)

Amennyiben kérdése van partnerprogramunkkal kapcsolatban, írja meg nekünk a zanox@delti.com e-mail címre.

 

gumik.hu by Delticom AG, Europe's leading online tyre retailer, with 128 online shops in 42 countries, offers its customers an unequalled assortment of excellently priced tyres (for cars, motorcycles, trucks etc.) and replacement car parts.