Summary

Jotex on Pohjoismaiden suurimpia sisustuksen verkkokauppoja ja kuuluu Ellos Groupiin. Jotexilta löydät aina uusimmat sisustustrendit ja laadukkaan tuotevalikoiman. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa yhteistyötä vahvan tuotemerkin kanssa.

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Mainostamista koskevat säännöt
Affiliate-kumppanit, jotka eivät noudata Awinin ja Jotexin mainostamista koskevia sääntöjä suljetaan ohjelmasta ja he menettävät jo ansaitut palkkionsa. Ehdot, jotka hyväksyt Jotexia mainostaessasi ovat Awinin affiliate-sopimuksen ohella seuraavat:

• Uutiskirjeet
Jotex-nimen käyttö ja markkinointi uutiskirjeessä on sallittua.

• Alennuskoodit/tarjousnumerot
Jotexin suoraan asiakkailleen lähettämistä sähköposteista, painetusta mainoksista tai muista mainoksista löytyvien alennuskoodien/tarjousnumerojen käyttö on kiellettyä. Edellä mainituista alennuskoodeista/tarjousnumeroista kertyvästä myynnistä ei makseta komissiota. Kumppanit saavat kuitenkin mainostaa alennuskoodeja/tarjousnumeroita, jotka Jotex ilmoittaa suoraan Awinin kautta, sekä niitä alennuksia, alennushintoja, ale-kampanjoita tai alennuskoodeja/tarjousnumeroita, jotka Jotex ilmoittaa avoimesti nettikaupassaan. Jotex voi myös antaa valikoiduille kumppaneilleen mahdollisuuden työskennellä alennuskoodien kanssa. Tarjousehdot ja tarjouksen voimassaoloaika on ilmoitettava selkeästi.

• Kannustin- ja pistesivustot
Liikenteen ohjaaminen Jotexille ns. kannustin- ja pistesivustojen kautta on sallittua.

• Hakusanakäytäntö
Jotexilla on täysin suljettu hakusanakäytäntö. Tuotemerkin ”Jotex” ostaminen on kielletty. Myös sanan erikseen tai väärin kirjoitettujen muotojen ostaminen on kielletty. Liikennettä ei myöskään saa ohjata suoraan Jotexille ostamalla sponsoroituja linkkejä, sanoista riippumatta. 

 

Influencers & Social Media

 

As a publisher, you are obliged to make it clear for consumers when your content contains advertising material. As an approved Awin Publisher you have agreed to follow local laws and standards as stipulated in section 9.2.4 and 9.2.5 of the publisher terms and conditions.

 

Recommendations listed by other industry sources within the Nordic region include the following:

  • You should make it clear in the top of your post (blog or social media) that the post includes advertisement
  • You may choose to use different fonts in order to highlight that the post includes advertisement
  • You may choose to use a specific background formatting in order to highlight a post including advertisement

 

We strongly urge you to read up on this topic to make sure that you are following the latest laws and standards as it is your responsibility to adhere to them. Below you can find websites with more information:

https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/julkaisut/kuluttaja-asiamiehen-linjaukset/aihekohtaiset/mainonnan-tunnistettavuus-blogeissa/

http://amt.fi/static/artikkelit/4.pdf

https://www.asml.fi/wp-content/uploads/Blogimainonnan_ohjeistusluonnos.pdf