Overzicht

At Simyo you can call, SMS and internet at low prices through reliable network of KPN. In addition, you pay at Simyo only what you use and you're not committed to anything.

Primaire regio

Nederland

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Focus en vergoedingsmodel:

Sim only (postpaid) vergoedingen

Alle abonnementen: €30,- 

Prepaid vergoedingen

Ook bij prepaid vinden we het top als jij klanten aanbrengt die meer beltegoed kopen:  

Pakket 1 (€5) commissie: € 5,-
Pakket 2 (€15) commissie:€ 15,-
Pakket 3 (€25) commissie:€ 25,- 

Abonnementen die zijn afgesloten via de Simyo vriendendeal worden helaas niet vergoed binnen het affiliate programma. 

Retentie vergoedingen

Standaard ontvang je voor een retentie order €5,-. Als je echter retentiepartner bent, dus als iemand zijn abonnement verlengt via jouw campagne, krijg je van ons € 30,– ongeacht welk abonnement er verlengd wordt! De voorwaarde hiervoor is dat er Simyo retentie content aanwezig is op je website of mailing. Het moet in je communicatie duidelijk zijn dat het om een verlengaanbod gaat. Hiervoor is een feed en speciale landingspagina beschikbaar en uiteraard helpen we je graag met het opzetten. Meld je aan voor het retentieprogramma via affiliate@bloosem.nl!​

Compleet vergoedingen

Voor een Simyo Compleet order kun je een vergoeding van €5,- krijgen. De voorwaarde hiervoor is dat er content over Simyo Compleet op je site, feed of mailing aanwezig moet zijn. Maak klanten duidelijk dat ze met de combinatie van KPN Thuis en Simyo sim only dubbele bundels krijgen. Hiervoor kun je de content van de landingspagina gebruiken en de Compleet-bannerset. Meld je aan voor de Compleet-vergoeding via affiliate@bloosem.nl!

Email voorwaarden:

  • Preview moet ter goedkeuring voorgelegd worden in de email approval tool.
  • Preview mag pas na goedkeuring worden verzonden
  • Mailpartijen mogen alleen gebruik maken van email-adressen die via Double Opt-in zijn gegenereerd en voldoen aan de voorwaarden van de OPTA.

Het is in dit programma niet toegestaan om verkeer door te sturen dat afkomstig is uit iedere vorm van software, adware, spyware en/of malware. Bieden in zoekmachines op de Simyo merknaam en/of missspelling en in welke combinatie dan ook is niet toegestaan! Simyo moet als 'negative' in campagnes staan.  

Gemiste sales

Gemiste sales worden alleen in behandeling genomen wanneer er een Order referentie wordt aangeleverd. Daarnaast mogen er geen telefoonnummers of emailadressen ingediend worden vanwege de AVG.