Summary

Lamppujavalo.fi on ollut lamppujen ja valaisimien online-spesialisti jo vuosia. Meillä on laaja valikoima valaistustuotteita kaikkiin budjetteihin ja käyttötarkoituksiin.

Payments

Attribution Period (Cookie Length)

30 Days

Links

Kumppanuuspolitiikka

Seuraava kumppanuuspolitiikka on laadittu yhtenäisen monikanavaisen markkinoinnin ja asiakkaiden luottamuksen lisäämiseksi Lamporochljus.se:hen. Kaikkien kumppaneiden on noudatettava tiukasti Lamppujavalo.fi:n sääntöjä:

  • Kumppanuussivustojen, jotka kopioivat Lamppujavalo.fi:n logon omille sivustoilleen, on käytettävä Awinissa saatavilla olevia logoja. Omien luomusten ja erilaisten logojen käyttö ei ole sallittua.
  • Kumppanuussivustojen on aina varmistettava, että mainosmateriaali päivitetään säännöllisesti. Bannerimateriaalin ja tekstilinkkien on johdettava oikeille laskeutumissivuille. Tuotesyötteet on päivitettävä päivittäin vastaamaan nykyistä tuotetarjontaa. 
  • Kumppanuussivustot, joilla on vääriä, vanhentuneita tai epätarkkoja tietoja ja jotka jatkavat näiden väärien tietojen esittämistä, poistetaan kumppanuusohjelmasta.
  • Emme koskaan halua olla yhteydessä tai olla yhteydessä seksuaaliseen, huumeisiin tai väkivaltaan liittyvään sisältöön.

PPC-oikeudet (PPC rights)

  • PPC-oikeutta ei koskaan sallita (Any PPC right is never allowed).