Overzicht

LOBERON is meer dan een gewone webwinkel: Bezoekers krijgen perfect op elkaar afgestemde inrichtingsideeën en decoratietips die hen inspireren en aanzetten tot kopen.

Betalingen

Toewijzingslengte (cookietijd)

30 Dagen

Links

Het is Affiliates van LOBERON niet toegestaan trefwoordadvertenties te plaatsen op de merknaam van LOBERON en alle andere gerelateerde termen alsmede vertipper domeinen & combinaties. Dit omvat het gebruik van de display URL www.loberon.nl! Deze regeling is niet van toepassing indien de aangeslotene vooraf uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van LOBERON heeft gekregen.

Het maken van reclame voor het assortiment van LOBERON via de productzoekfunctie van zoekmachines (bijv. Google PLA, CSS etc.) is niet toegestaan.

Promotie van het affiliate programma via sociale media en zoekmachines is niet toegestaan. Deze regeling is niet van toepassing indien de aangeslotene vooraf uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van LOBERON heeft gekregen.

Promotie van het affiliate programma via spam mails is uitdrukkelijk niet toegestaan. De ontvanger van de e-mail moet vooraf zijn toestemming hebben gegeven door middel van de double opt-in procedure. In geen geval mag de indruk ontstaan dat LOBERON het initiatief tot verzending heeft genomen. Bovendien moet de verzendende uitgever duidelijk herkenbaar zijn als de afzender van de mailing.

Cadeaubonnen zijn uitgesloten van provisie.

Er zijn geen websites toegestaan met pornografische, illegale of wettelijk ontoelaatbare inhoud, afbeeldingen van geweld, discriminerende afbeeldingen van personen, beledigende, extremistische, radicaal-politieke of ethisch twijfelachtige omgevingen.

De leden van LOBERON mogen alleen reclame maken voor vouchers die via het partnernetwerk worden verstrekt.
Voucherpartners worden gegroepeerd in een gesloten groep. Er worden momenteel geen nieuwe voucherpartners geaccepteerd.

In geval van overtreding van de programmavoorschriften behouden wij ons het recht voor transacties te annuleren en het partnerschap zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen.

LOBERON GmbH aanvaardt als exploitant van de onlineshop "LOBERON", toegankelijk op www.loberon.nl, geen aansprakelijkheid voor aanspraken van derden die direct of indirect voortvloeien uit overtreding van de programmavoorwaarden van het LOBERON-partnerprogramma.